Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 567 συνταγές
ΛΑΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (LASAGNE AL FORNO), Σπανάκι-Ανθότυρο σε Αυθεντικά Ιταλικά Κανελόνια, Λαζάνια ή Πέννες Φούρνου (VIDEO) | Caruso.gr, Λαζάνια φούρνου με πέστο βασιλικού, Λαζάνια στο φούρνο τυλιχτά με μπέικον και μπεσαμέλ συνταγή από I❤to Cook , Λαζάνια με κιμά, μελιτζάνες και μπεσαμέλ στο φούρνο (συνταγή), Ιταλικά λαζάνια φούρνου
Υλικά για τα μακαρόνια Για 1 ταψί 5 κολοκυθάκια φρέκα κομμένα σε ροδέλες 300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο χωρίς κοτσάνια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑν και απολαμβάνω πάρα πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά, τις σαλάτες και τα ελαφριά φαγητά, ορισμένες φορές αισθάνομαι μια ακαταμάχητη επιθυμία για ένα πλούσιο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΝομίζω,πέραν αμφιβολίας έγινε η αγαπημένη μου. Και θα γίνει και η δική σας, αν αγαπάτε blue cheese και διαθέτετε λίγη φαντασία, για να σκεφτείτε το αυγό,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτις ταλιατέλες πρόσθεσα μπέικον ,κασέρι και μπεσαμέλ και έγιναν θαύμα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦαρφάλες σαλάτα! Ένα νοστιμότατο πιάτο ζυμαρικών, όπου στην κάθε πιρουνιά το καθένα ξεχωριστά από τα υλικά του δηλώνει έντονα την παρουσία του κι όλα μαζί[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά Υλικά για τον κιμά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κιμάς μοσχαρίσιος: 700 γρ. ντομάτα χυμός: 250 γρ. κλασικός συμπυκνωμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6 άτομα) Νιόκι (Gnocchi): 1 κιλό πατάτες (5 μέτριες περίπου) 1 μεγάλο αβγό 1-1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι Σάλτσα τυριών με κρέμα: 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίπα να φτιάξω μακαρόνια με κιμά αλλά σκέφτηκα πάλι τα ίδια, οπότε άνοιξα και εγώ το ψυγείο και ότι είχα που ταίριαζε το έβαλα μέσα για να την κάνω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.com