Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Με τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάποιες φορές όταν πέφτω πάνω σε άνθρωπο μερακλή, που κάνει απλά και νόστιμα πράγματα με τα χέρια του, πολύ το χαίρομαι. Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr