Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τι θα λέγατε για ένα πιάτο με σολωμό σήμερα; Βρήκα στο σούπερ μάρκετ μια συσκευασία σολωμού 250γρ. και είπα να τη δοκιμάσω, οπότε θα φτιάξω μπόοολικη σάλτσα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4 μερίδες) : παπαρδέλες 4 αβγά 250 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 10 γρ. μελάνι σουπιάς σε μορφή σκόνης 1 κουταλιά ελαιόλαδο αφρός κάρι 50 γρ. κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: yumyum.grFor the recipe in English click here Φίλοι μου, το ότι έχω κόψει το κρέας δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου! Aν όμως κάποιος μου έλεγε ότι πρέπει να κόψω τα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΥλικά (6 μερίδες ως κύριο πιάτο) 500 γρ. παπαρδέλες φρέσκες ή φετουτσίνια 6 κουταλιές βούτυρο (ανάλατο) 1,25 φλιτζ. παχιά κρέμα 1,5 κουταλιά ξύσμα λεμονιού[...]
Πηγή: yumyum.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.gr