Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Μια πανδαισία γεύσεων που φέρνει χρώμα και πάρα πολλή γεύση στα ζυμαρικά Mini Fusilli της Barilla. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Mini Fusilli Barilla 80 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 ζύμη πίτσας διαμέτρου 30 cm Γέμιση ζαμπόν τυρί 50 γρ. φρεσκο λευκό τυρί ψιλοκομμένο (όχι φέτα) 50 γρ ζαμπόν σε ψιλές φέτες 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή χαρακτηρίζεται από το άρωμα μίας ελκυστικής κρέμας μπρόκολου, διακοσμημένης με νιφάδες από ρικότα και βραστό προσούτο. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια άλλη μία φορά, μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ φρέσκια ρικότα και ο βασιλικός τονίζουν τη γεύση της Pesto alla Calabrese και δημιουργούν μία συνταγή γρήγορη και με σίγουρη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή γεμάτη γεύση, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις. Η γενναιόδωρη υφή της ζύμης των κανελονιών και η ευρεία κοιλότητα που τα χαρακτηρίζει είναι ιδανική[...]
Πηγή: cookpad.com/grCalzoni για τους Ιταλούς είναι το πατζάκι του παντελονιού. Το φτιάχνουν στη Νάπολη και είναι μια πίτσα που τρώγεται και ζεστή αλλά και κρύα. Υλικά Για την[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 500 gr πέννες ή κοχύλια (ή δικής σας προτίμησης pasta) 1 κρεμμύδι μικρό 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου 1 πακετάκι καβούρι απομίμηση (σουρίμι) Λίγο πατέ από τόνο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα): 400 γρ ταλιατέλες 120 γρ γκοργκοντζόλα 50 γρ βρασμένο αρακά 150 γρ φρέσκια παντσέτα 150 γρ κρέμα γάλακτος ή 180 γρ ρικότα[...]
Πηγή: greekcook.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ διάσημη Σεφ από την Αμερική θυμάται τις ρίζες της από την Ιταλία και σου δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή με λαζάνια! Ένα πιάτο για ειδικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html