Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Πολλοί τα λατρεύουν. Τα παιδιά τα αγαπούν. Εγώ πάλι δεν είμαι φανατική. Το έχω ξαναπεί. Περισσότερο μου αρέσουν οι μακαρονάδες με λαχανικά ή οι περίεργες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να την γιορτάσω. Οπότε χτες μόλις, η λαχτάρα να γευτώ[...]
Πηγή: caruso.grΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι ασθενείς με διαβήτη πρέπει να βράζουν τα ζυμαρικά από την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τους διατροφολόγους... Το μαγειρεύετε τα ζυμαρικά από την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤο αλεύρι και το ρύζι, είναι τα αγαπημένα μου υλικά. Όταν «ζοριστώ» προσπαθώντας να δώσω απάντηση στο «τι τρώμε απόψε;» είναι τα πρώτα που[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 320 γρ. κινέζικα νουντλ (mie) 320 γρ. χοιρινός κιμάς 200 γρ. λουκάνικα 60 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 60 γρ. χοιρομέρι (ζαμπόν)[...]
Πηγή: yumyum.grΚάτι από cucina povera και μοναδικής μεσογειακής γεύσης σε ένα πιάτο! Η μακαρονάδα αυτή εκμεταλλεύεται όλα εκείνα τα "ζαρζαβατικά" που δεν ξέρεις σε τι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΖουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]
Πηγή: bostanistas.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πάστα αλά Νόρμα είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή που δημιουργήθηκε στη σιτσιλιάνικη πόλη της Κατάνια κατά τον 19ο αιώνα και το όνομά της βγήκε προς τιμήν[...]
Πηγή: caruso.gr