Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Μια μακαρονάδα που αγαπώ πολύ και γίνεται πολύ εύκολα. Από τις αγαπημένες μου συνταγές. Υλικά 1 κιλό ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε μικρά κυβάκια 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα τυπικό πιάτο του νότου, όπου θα βρείτε τη γεμάτη γεύση της μελιτζάνας σε συνδυασμό με ελιές και αντσούγιες, που δίνουν μία πιο νόστιμη νότα στη συνταγή. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλη μία εύκολη και οικονομική συνταγή, και ταυτόχρονα γευστική και διαφορετική. Αν δεν το είχαν ήδη καπαρώσει οι ΑΕΚτζήδες, θα την έλεγα original , αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. πέννες λοξοκομμένες ριγωτές 120 γρ. φιλετάκια αντζούγιες λαδιού 1 ½ μπρόκολο μέτριο 1 ½ ποτήρι του κρασιού παρθένο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grSpaghetti alla puttanesca. Μία “του δρόμου” στο τραπέζι μας. Το να ανοίξουμε κουβέντα για τις “πεταλουδίτσες της νύκτας”, για τα “κορίτσια του δρόμου” τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6-8 μερίδες) 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 8 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε κομματάκια 1,5 κιλό ντοματάκια ή μικρές τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 πακέτο σπαγγέτι 2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο ελαιόλαδο (όσο θέλετε, ανάλογα με το πόσο λαδερή θέλετε τη σάλτσα, εγώ θάλεγα μισό ποτηράκι κρασί) [...]
Πηγή: greekcook.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.com12 κανελόνια (δείτε “Μυστικά” [1]) 300 γρ τυρί mozzarella 4 αντσούγιες (8 φιλετάκια) 300 γρ ώριμες ντομάτες για την γέμιση 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια ΤΕΡΑ γιατί παίζω περισσότερο με γήινες αποχρώσεις σε αυτό το πιάτο το οποίο προέκυψε σαν ένα γρήγορο και ανώδυνο καλοκαιρινό γεύμα. Έχοντας βάλει τα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά (6-8) : 500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.grΕίναι μία απλή συνταγή που γίνεται με μαύρες ελιές, κάπαρη, αντσούγιες και ντομάτα. Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στη Ρώμη την απολαμβάνουν στα εστιατόρια της[...]
Πηγή: cookpad.com/gr