Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Τα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Υλικα: 1 αστακο γυρω στο κιλο. 1 πακετο λιγκουινι η΄σπαγγετι ότι σας αρεσει. ½ φλυτζανι ελαιολαδο 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 3[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (1 μερίδα) : 1 φλιτζ. κοχύλια (ζυμαρικό) 1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση 350 γρ. αστακοουρές 350 ml κρέμα 1/2 λεμόνι λίγο σέρι αλάτι και[...]
Πηγή: yumyum.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν σας κάνω πλάκα! Έτυχε να μην έχω στο ντουλάπι ούτε μακαρόνια ούτε λιγκουίνια, που είναι τα συνήθη ζυμαρικά που υποδεικνύουν οι συνταγές και έβαλα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ Λιγκουίνι 200 γρ αστακοουρά 250 γρ σπανακι 200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia 200 γρ Cottage Cheese 2 κ.σ. ανηθο 1 κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. Linguini Barilla 2 κονσέρβες τόνο σε νερό 1 φλυτζάνι του καφέ σταφίδες 1 φλυτζάνι του καφέ κουκουνάρια Μισή πουμαρό ή ένα ποτήρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4 άτομα): 4 ουρές πεσκανδρίτσα δύο "δάκτυλα" κρασί 4-5 σκελίδες σκόρδο 2 πιπερίτσες καυτερές 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 πακέτο[...]
Πηγή: greekcook.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά αστακοί: 2 μεγάλοι ταλιατέλες: 500 γρ. κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 7-8 κουταλιές καρότα: 2 τριμμένα ζωμός λαχανικών: 1 λίτρο αλάτι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.com400 γρ. κολοχτύπες (ουρές από αστακούς) 300 γρ. χυλοπίτες 20 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι 3 ντοματίνια Σαντορίνης ½ σκελίδα σκόρδου 1 φλιτζ. κρασί λευκό demi sec.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο κριθαράκι με γαρίδες υπήρξε ανέκαθεν πιάτο εμπνευστικό και πολλά υποσχόμενο. Με το που εμφανίζονται οι ρωμαλέες, κόκκινες αστακίδες στην κουζίνα, η ουσία[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνος Εκτέλεσης: 20 λεπτά Υλικά για 2 μερίδες: 4 αστακοί (μικροί) 300 γρ. ζυμαρικά linguine 900 γρ. ζωμός γαρίδας ή θαλασσινών ή νερό 1 σκελίδα σκόρδο 2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr