Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
για τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΣπαγγετίνι με ντομάτα και κάρυ σε 7’ που χρησιμοποιεί πέντε απλά υλικά, δεν θα βρείτε στην Ιταλική κουζίνα. Το κάρυ -περιέργως- χρησιμοποιείται σε Ιταλικά[...]
Πηγή: caruso.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε σήμερα στη Νυκτερίδα οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό ανέτρεψε τα αρχικά μου σχέδια για τη συνταγή της εβδομάδας. Άλλωστε πώς[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (1 μερίδα) : 1 φλιτζ. κοχύλια (ζυμαρικό) 1 φλιτζ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση 350 γρ. αστακοουρές 350 ml κρέμα 1/2 λεμόνι λίγο σέρι αλάτι και[...]
Πηγή: yumyum.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ Λιγκουίνι 200 γρ αστακοουρά 250 γρ σπανακι 200 γρ τυρι κρεμα Filadelphia 200 γρ Cottage Cheese 2 κ.σ. ανηθο 1 κρεμμυδι ξερο 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 άτομα): 4 ουρές πεσκανδρίτσα δύο "δάκτυλα" κρασί 4-5 σκελίδες σκόρδο 2 πιπερίτσες καυτερές 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 πακέτο[...]
Πηγή: greekcook.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 600-700 γρ. χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 2 μεγάλα κρεμμύδια, ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 3 μέτριες ντομάτες φρέσκες ή 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά αστακοί: 2 μεγάλοι ταλιατέλες: 500 γρ. κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 7-8 κουταλιές καρότα: 2 τριμμένα ζωμός λαχανικών: 1 λίτρο αλάτι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κριθαράκι με γαρίδες υπήρξε ανέκαθεν πιάτο εμπνευστικό και πολλά υποσχόμενο. Με το που εμφανίζονται οι ρωμαλέες, κόκκινες αστακίδες στην κουζίνα, η ουσία[...]
Πηγή: pandespani.comΤα θαλασσινά είναι τα αγαπημένα μας! Λατρεύουν τις φρέσκες τομάτες και τα ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και μας δίνουν νοστιμότατα πιάτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr