Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Κανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας πρωτότυπος και γευστικός τρόπος για να προσφέρετε στους πιο μικρούς το λαχανικό που πρωταγωνιστεί στη γιορτή της Αποκριάς: την κολοκύθα. Χρησιμοποιείται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4 άτομα: 2 κούπες ρύζι 1 κούπα αρακά λίγη μέντα (ή δυόσμο) κ βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι λευκό 1/2 κούπα λευκό κρασί (της αρεσκείας μας) 1[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΈνα πιάτο παντός καιρού: το ετοιμάζω όλες τις εποχές, με όποιο φρέσκο λαχανικό βγάλει ο κήπος μου: κυβάκια από τρυφερά κολοκυθάκια, φασολάκια ή μελιτζάνες το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΣυστατικά 1φλ.κουνουπίδι κομμένο σε μικρά τουφάκια 1κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκι 1κρεμμύδι ψιλ/νο 1πιπεριά τσίλι 1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη 1/2φλ.λευκό κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλή σας μέρα! Ο Αύγουστος είναι ήδη μια πραγματικότητα και είμαστε πια μιαν αναπνοή από τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας! Έχοντας, λοιπόν, κατά νου ότι πάρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ψητό καλαμπόκι, το δικό μας, το Ελληνικό street food, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, τουλάχιστον για τους περισσότερους στη δική μου ηλικία, με τα καλοκαίρια[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.grΗ ιδέα για ζυμαρικά με σαφράν (Pasta allo zafferano) μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όταν την πρωτοείδα σε ιταλικό μαγειρικό site, αλλά δυσκολευόμουν να[...]
Πηγή: caruso.gr