Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΠικάντικες πένες Βεζούβιος Όταν ένα πιάτο με ζυμαρικά παίρνει το όνομά του από το τρομερό ηφαίστειο της Καμπανίας, ενεργό τα τελευταία 25.000 χρόνια, η[...]
Πηγή: pandespani.comΥπέροχη γεύση και τέλειο κράτημα:10 tips για al dente ζυμαρικά Στα «μυστικά» για το τέλειο μαγείρεμα των ζυμαρικών έχουμε από παλιά αναφερθεί στο pandespani[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρωτηθήκατε ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έφαγα χυλόπιτα"?? όχι??? εμένα αυτές οι δημώδεις εκφράσεις πάντα μου ερεθίζουν τα μάλα την περιέργεια!! Κι επειδή[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr