Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Μια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους και πόσοι τα πετύχαν με την πρώτη προσπάθεια. Εγώ πάντως άργησα αρκετά μέχρι να τολμήσω. Το καλό είναι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕυφυής σε σύλληψη μακαρονάδα, με ελάχιστα υλικά, απλή και απίστευτα νόστιμη. Τα σπαγγέτι με κολοκυθάκια, βασιλικό και κρεμώδη σάλτσα τυριών έχουν φρεσκάδα,[...]
Πηγή: pandespani.comΠιο όμορφα ζυμαρικά, δε γίνονται! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ζυμαρικά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες οι συνταγές [...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΜια ειδική κατηγορία ζυμαρικών, είναι αυτά που έχουν σχήμα παιδικών ηρώων και παιχνιδιών. Οι εταιρίες εμπνευσμένες από τους ήρωες που θαυμάζουν τα παιδιά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μακαρονάδα αποτελεί ένα εκ του προχείρου φαγητό που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και θέλει περίσσια τέχνη στο βράσιμο των μακαρονιών, στο καλό λάδωμά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Σαρακοστή σήμαινε, εκτός των άλλων, την απαρχή μιας διαφοροποιημένης μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (όπως και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί είμαστε μακαρονάδες....τι να κάνουμε!!!! Τι χρειαζόμαστε: Για τα μακαρόνια 250 γραμμάρια σιμιγδάλι (εγώ βάζω ψιλό) μισή κούπα νερό Για τη σάλτσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή και οι αναλογίες είναι δικές μου. Γίνονται πολύ έυκολα,γρήγορα και είναι πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γραμ. γάλα χλιαρό 200 γραμ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρόνια στο φούρνο με κιμά, ένα λάιτ παστίτσιο εύκολο χωρίς κρέμα μπεσαμέλ που δεν υστερεί καθόλου σε γεύση και εικόνα! Υλικά της συνταγής μας (Ζυμαρικό[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 400 γρ. φαρφάλες Ελαιόλαδο 100 ml κρέμα γάλακτος 100 ml λευκό κρασί 1 κρεμμύδι 100 γρ. ελιές 2 σκ. σκόρδο 2 κονσέρβες τόνο σε νερό Αλάτι Πιπέρι 200 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠριν από λίγο καιρό πήρα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κανείς∙ Μια μηχανή χειρός γα μακαρόνια. Την ήθελα πολύ καιρό αλλά πάντα το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr- Πως βράζουμε τα μακαρόνια ? Κατ' αρχήν διαλέξτε την κατσαρόλα ανάλογα με τον τύπο των μακαρονιών που θα ετοιμάσετε. Είναι λάθος να σπάμε και να διπλώνουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr