Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
600 γρ πράσα (4-5 μέτρια κομμάτια) 2-3 καρότα 2 μέτριες πράσινες πιπεριές 1 μεγάλο κρεμμύδι 500 γρ πολτό φρέσκιας τριμμένης ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ ντομάτας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη συνταγή μας 2 ποτήρια χυμό από ρόδι(5-6 ρόδια) 1/2 κούπα σπόροι ροδιού 1 κυδώνι μέτριο τριμμένο 500 γρ ζάχαρη καστανή 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦανταστική τάρτα από την Ντίνα Νικολάου που θα σας καθηλώσει στο τραπέζι. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌπως το 'γραφε προχθές ο Δημήτρης Μπούτος: Τα λαχανικά του καλοκαιριού (τα κολοκυθάκια εν προκειμένω) είναι και επισήμως εδώ! Ιδανικά για νοστιμιές,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr6 μεγάλες τορτίγιες 450 γρ. μανιτάρια σε φέτες 340 γρ. καλαμπόκι βρασμενο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 ιπεριά φλωρίνης 1 μεγάλη ντομάτα σε κομμμάτια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα αλμυρό κέικ γεμιστό με ελίτσες, αρωματικό και αφράτο. Νόστιμο σνακ, αλλά και ιδανικό για ένα βραδινό γεύμα παρέα με μια σαλατίτσα. Για την νοστιμιά του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία συνταγή για να ετοιμάσετε μίνι βαζάκια γεμάτα... προτερήματα. Γιατί, έτσι σοφοί που γίνατε, με τόση πείρα, σίγουρα θα γνωρίζετε οι πιπερίτσες τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα πιπεράτα δαμάσκηνα 250 γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι (κομμένα στην μέση ή στα τρία) 1 κ.γλ. σκόνη τσίλι (ή 3 αποξηραμένες καυτερές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣαν ήμουνα μικρός και έλεγα κανένα παλιόλογο (από εκείνα τα παλιόλογα που λέγαμε μικροί: “μπουμπούνα”, “άντε ρε χαζοβιόλη”, “η μαμά σου είναι χοντρέλω !”,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλος ένας συνδυασμός γεύσεων για τους φίλους των ζυμαρικών Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 45 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr2 κιλά λεμόνια (αρωματικά και, κατά προτίμηση, βιολογικά) ζάχαρη (την ποσότητα θα την υπολογίσουμε στην πορεία) τις φλούδες από 700 γρ από τα λεμόνια 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 100γρ. γιαούρτι 100ml γάλα + λίγο ακόμη 180γρ. αλεύρι για ζύμωμα + λίγο ακόμη 180γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει Γιώτης 80γρ. βούτυρο 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: syntages.matia.gr[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.gr