Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Στην βιβλιοθήκη μου έχω ένα μικρό βιβλιαράκι με συνταγές από τις γαλλικές Αντίλες –“Les meilleures recettes de la Cuisine Antillaise”. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνα μοναδικό ρόφημα για τις κρύες μέρες και όχι μόνο. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 - 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 15΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣερβίρεται με κεφτέδες, με τυριά, με ψητό κρέας σχάρας, σε μπάρμπεκιου, σε Fondue και ό,τι άλλο φανταστεί κάνεις. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜια πολυ ωραια εντυπωσιακη και ξεχωριστη εμφανιση που μπορουμε να δωσουμε στις πιπεριες κερατο ,να ξεχωρισουμε και να εντυπωσιασουμε στο τραπεζι-μπουφε για τα[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr500 γρ ώριμες τομάτες 2 κ.σ. τζίντζερ φρέσκο ψιλοκομμένο 2 καυτερές πιπερίτσες τσίλι ή μπούκοβο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα 300 γρ καστανή ζάχαρη 100 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη συνταγή μας 2 ποτήρια χυμό από ρόδι(5-6 ρόδια) 1/2 κούπα σπόροι ροδιού 1 κυδώνι μέτριο τριμμένο 500 γρ ζάχαρη καστανή 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Αλιεύονται σε αμμώδεις βυθούς και θεωρούνται, όχι άδικα, νοστιμότατα. Η σάρκα τους είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφράτα και λαχταριστά αλμυρά μαφινάκια, ιδανικά για πάρτυ, για την δουλειά, για πικ νικ, για τα πιτσιρίκια μας στο σχολείο! Μίνι λουκανικάκια και πιπερίτσες,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣυνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr6 μεγάλες τορτίγιες 450 γρ. μανιτάρια σε φέτες 340 γρ. καλαμπόκι βρασμενο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 ιπεριά φλωρίνης 1 μεγάλη ντομάτα σε κομμμάτια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα αλμυρό κέικ γεμιστό με ελίτσες, αρωματικό και αφράτο. Νόστιμο σνακ, αλλά και ιδανικό για ένα βραδινό γεύμα παρέα με μια σαλατίτσα. Για την νοστιμιά του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜία συνταγή για να ετοιμάσετε μίνι βαζάκια γεμάτα... προτερήματα. Γιατί, έτσι σοφοί που γίνατε, με τόση πείρα, σίγουρα θα γνωρίζετε οι πιπερίτσες τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝαι, ναι καλά το διαβάσατε... μία μαρμελάδα φτιαγμένη με καυτερές πιπερίτσες. Μία προκλητική και πικάντικη μαρμελάδα, εξαιρετική σαν συνοδεία τυριών όπως η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα πιπεράτα δαμάσκηνα 250 γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι (κομμένα στην μέση ή στα τρία) 1 κ.γλ. σκόνη τσίλι (ή 3 αποξηραμένες καυτερές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣαν ήμουνα μικρός και έλεγα κανένα παλιόλογο (από εκείνα τα παλιόλογα που λέγαμε μικροί: “μπουμπούνα”, “άντε ρε χαζοβιόλη”, “η μαμά σου είναι χοντρέλω !”,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά λεμόνια (αρωματικά και, κατά προτίμηση, βιολογικά) ζάχαρη (την ποσότητα θα την υπολογίσουμε στην πορεία) τις φλούδες από 700 γρ από τα λεμόνια 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 100γρ. γιαούρτι 100ml γάλα + λίγο ακόμη 180γρ. αλεύρι για ζύμωμα + λίγο ακόμη 180γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει Γιώτης 80γρ. βούτυρο 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: syntages.matia.grΟι καυτερές "Μαρμελάδες" Aν μπορούσαμε να πούμε ότι η αποικιοκρατία είχε και θετικές πλευρές, οι σάλτσες τσάτνεϊ είναι μία από αυτές. H καταγωγή τους είναι από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr