Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Συνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 100 gr ζάχαρη άχνη 250 gr ανθότυρο η άλλο μαλακό τυρί 250 gr κρέμα γάλακτος Λικέρ 1 σφηνάκι για την κρέμα και 1 για τα μπισκότα Μπισκότα Μιράντα (ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο...! Υλικά Για το παντεσπάνι (χωρίς αυγά) 3 κούπες αλεύρι 2 κουταλάκια σόδα 1/3 κούπας κακάο 1 κουταλάκι αλάτι 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπολαυστική και ανάλαφρη! Υλικά Για το παντεσπάνι 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 βανιλιες 1 κ.γ μπεικιν 30 γρ. κακάο σε σκόνη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 8 Αυγό(ά) 225 γρ Ζάχαρη 100 γρ Αλεύρι 75 γρ. σκόνη ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Κακάο σκόνη 600 γρ. Κρέμα γάλακτος προεραιτικά Φλούδες σοκολάτας Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΚάποιες στιγμές ήθελα να φάω ένα γλυκό μετά από ένα λιπαρό γεύμα. Έτσι έφτιαξα το παρακάτω εύκολο, γρήγορα νόστιμο και χορταστικό γλυκό Κατάλληλο και για τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 δόση σαντιγί 5 φράουλες 1 παντεσπάνι 1 φλυτζάνι σιρόπι αραιό Σως σοκολάτα (προαιρετικά) Για το παντεσπάνι θα χρειαστείτε: 4 αυγά ½ φλιτζάνι ζάχαρη ½[...]
Πηγή: greekmasa.grΣοκαλοτομανίας συνέχεια: Αυτό το κέικ παραμένει υγρό στο εσωτερικό του, αλλά δεν αδειάζει η σοκολάτα όταν κόβεται. Στο τέλος του ψησίματος, μην κάνετε τη[...]
Πηγή: greekmasa.gr