Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Λίγες μέρες στην Αθήνα, με αποσυντόνισαν λιγάκι από το blogging. Τι θέλει ένας νησιώτης στην Αθήνα κατακαλόκαιρο; Αυτό με ρωτούσαν όλοι! Χαχα! Λοιπόν, όταν δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΝηστίσιμο Κανταΐφι με Γέμιση Έκπληξη!! Δεν θα πιστεύετε οτι τρώτε Νηστίσιμο Κανταΐφι με τέτοια Γέμιση, Σούπερ Τραγανό, Σούπερ Σιροπιαστό. Ενα Εκπληκτικο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr...για τη μαρμελάδα με βανίλιες 1 κιλό βανίλιες (δαμάσκηνα) 450-500 γρ ζάχαρη 120 ml νερό χυμό από 1 λεμόνι ...τα προαιρετικά (πολλά και διάφορα…) άλλα φρούτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕυωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό είναι σίγουρο[...]
Πηγή: kitchenstori.esRUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάθε ξεκίνημα εποχής, περιλαμβάνει πολλές δουλειές, είτε στην κουζίνα είτε εκτός. Αυτό τον καιρό εδώ, φρούτα εποχής χρειάζονται φροντίδα για να έχουμε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 1000 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 550 gr. ελαιόλαδο 100 gr. μαργαρίνη 180 gr. ζάχαρη 180 gr. αλισίβα 150 gr. σιμιγδάλι ψιλό 2 πορτοκάλια 2 λεμόνια 50[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤα τσάπουρνα είναι ένας μικρός καρπός του θάμνου τσαπουρνιά ή τρικοκιά ή το επιστημονικό του όνομα Prunus spinosa . Η Τσαπουρνιά (Blackthorn στα αγγλικά) είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr16 Οκτωβρίου. Παγκόσμια μέρα του ψωμιού! Αλήθεια πόσοι το στερούνται σ’ όλο τον κόσμο; Αυτά τα επετειακά και οι παγκόσμιες μέρες , μου προκαλούν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι μαρμελάδα όπου χρησιμοποιούμε κομμάτια δαμάσκηνου που περίσσεψαν από λικέρ δαμάσκηνου που φτιάξαμε! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. δαμάσκηνα ξερά σε κομματάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΡΑΟΥΛΑ (η πιο εύκολη σπιτική μαρμελάδα): Υλικά (4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΝηστίσιμα μπισκότα γεμιστά με σύκα, κεράσι, πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς. Νοστιμότατα!!! Με τόσα καλούδια στη γέμιση δεν υπάρχουν!!!! Θα γίνουν τα αγαπημένα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΔαμάσκηνα σε σιροπι ...Καθε χρονο φτιαχνω λιγο!!! Ειναι ενα πολυ ελαφρυ επιδόρπιο και αν μπει ψυγειο να ειναι δροσερο ειναι εξαιρετικο !!!Κατι αναμεσα σε γλυκο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ εποχή των δαμάσκηνων έφτασε και η καλή μου η Μαρία Σ. πάντα με σκέφτεται. Προχτές, πήγα να παραλάβω το πεσκέσι της, ένα καλάθι γεμάτο φρεσκοκομμένα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜε τα λικέρ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησα, ξεκίνησα με απλά και γνωστά λικέρ: κεράσι, βύσσινο. Τώρα πια, κάνω πάρα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr