Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Jean de Grylleau: «Τόσα χρόνια η Ελλάδα έδινε το πνεύμα της στη Δύση. Τώρα, όπως αναδημιουργείται η ελληνική κουζίνα μέσα από τη γαλλική γαστρονομία, η Δύση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 μπάλες παγωτό βανίλια 1 κ.γ. ταμπάσκο 2 κ.σ. βούτυρο ανάλατο ¼ φλιτζ. ζάχαρη 2 φλιτζ. φρέσκες φράουλες κομμένες σε φέτες 1 σφηνοπότηρο βότκα Αφήνουμε το[...]
Πηγή: cooklos.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη ζύμη 150-170 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 1 αβγό 1-2 σφηνάκια νερό (περίπου) Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr