Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Γενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν ήμουν μικρή, ιδίως τις φορές που διαπίστωνα ότι η αναμονή των εορτών ήταν πιο γοητευτική από τις γιορτές καθαυτές, φανταζόμουν ότι καθώς θα μεγάλωνα, θα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΚαλημέρα σας και καλό σας μήνα!!! Έφτασε ο Δεκέμβριος!!! Ο πιο ωραίος μήνας που μας φέρνει τα Χριστούγεννα!! Ας γίνουμε λίγο παιδιά κι ας περιμένουμε με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση βασίζεται σε μία συνταγή που είδα πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα παλιά τεύχη από τις "Γλυκές Ιστορίες" (τεύχος 23, σελίδα 85). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά 1 πακέτο ζελέ φράουλα 1 πακέτο ζελέ ροδάκινο ή βερίκοκο 200 γρ. ροδάκινα ή βερίκοκα κομπόστα με το σιρόπι τους 300 γρ. φρέσκες φράουλες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΤην Κυριακή ήταν η γιορτή μου. Είκοσι δύο Ιουλίου. Όταν ήμουν μικρή, πάντα στενοχωριόμουν γιατί η γιορτή μου έπεφτε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτό σήμαινε πως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα σας και καλό σας μήνα!!! Έφτασε ο Δεκέμβριος!!! Ο πιο ωραίος μήνας που μας φέρνει τα Χριστούγεννα!! Ας γίνουμε λίγο παιδιά κι ας περιμένουμε με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο, γρήγορο και δροσερό γλυκάκι για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού! Τι χρειαζόμαστε: 2 φάκελα ζελέ βερίκοκο (1 διπλό κουτί) 4 ποτήρια νερό βραστό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr34 συν 2 είναι πολλά;;;; Κάποιος μας λέει πώς αντέχετε καλέ τόσα χρόνια, μου λείπουν τα πειράγματα σου γιόκα μου!!!! Πόσο γρήγορα μπορούν να περνούν τα χρόνια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για μια τάρτα Για τη ζύμη 250 γραμ βούτυρο φρέσκο 125 γραμ ζάχαρη άχνη 1 κουτ γλυκού αλάτι 2 αβγά ολόκληρα 1 πρέζα βανίλια ξύσμα από 1 πορτοκάλι ½ κιλό[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑΜΑΡΕΤΤΙ Τα αμαρεττι είναι παραδοσιακα ιταλικα μπισκοτα, με αμυγδαλο με αρωμα πικραμυγδαλο. Είναι αφρατα μπισκοτακια και μπορει να ειναι μαλακα ή τραγανα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για το παστέλι: 1 κούπα ψημένο σουσάμι 1 κούπα ψημένο ανάλατα φιστίκια 2 κ.γ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι 1/4 κούπας καταψυγμένες ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣε πολλούς συνδυασμούς γεύσης και εμφάνισης! Το γιαούρτι, ένα από τα πιο παραδοσιακά προϊόν τα μας, είναι στη μόδα διεθνώς! Διαβάζουμε τελευταία ότι στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΡυζόγαλο με ξερά φρούτα για 6-8 μερίδες Υλικά ½ λίτρο γάλα ½ λίτρο κρέμα γάλακτος ½ φλιτζάνια ζάχαρη 100 γραμμάρια ρύζι Καρολίνα 1 βανίλια σκόνη 3 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια το παντεσπάνι 8 αυγά μέτρια 8 κ.σ. ζάχαρη 5 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γ. baking 3 κ.σ. κακάο άγλυκο σε σκόνη 2 βανίλιες ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού προαιρετικά αν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτην Ελλάδα όταν λέμε «αμαρέτι» το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη όμως είναι ιταλική, σημαίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 κιλό βερίκοκα 2 ποτήρια νερό 4 κουτ. Σούπας καστανή ζάχαρη Εκτέλεση: Ανοίγετε τα βερίκοκα και βγάζετε τα κουκούτσια. Βράζετε για μερικά λεπτά τη[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΤόσα και τόσα πέρασαν από τα χέρια μου?? Θα μου ξέφευγε το ντοματάκι???? Ε, δεν είμαστε καθόλου καλά!!!! Καταρχάς είναι το πρώτο γλυκάκι που κάνω και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα νερό για το βράσιμο 250 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1 πρέζα ορυκτό ροζ άλας 1/3 κούπας σταφίδες μουλιασμένες 1/3 κούπας[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr