Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για τις κρέπες 30 γρ. βούτυρο 2 αυγά 260 γρ. γάλα 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 2 πρέζες αλάτι 1 κ.γ. σπορέλαιο για κάθε κρέπα Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΔεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που τις αρέσει η μαγειρική και μπαίνει στο facebook ,που δεν ξέρει τη Λατρεμένη μου Γκολφω Νικολου!!! Η γλυκιά μαγείρισσα του[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕιρήνη Κουτελίδου Υλικά 1 πακέτο ριγκατόνι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 -3/4 φλ. κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 1 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά ή τριμμένη μοτσαρέλα[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr