Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
300γρ. σοκολάτα 70% κακάο 45γρ. βούτυρο 5 αυγά βιολογικά (ξεχωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 30ml νερό 60γρ. ζάχαρη 250γρ. σαντιγί 1 κ.σ. ρούμι 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΗ βασίλισσα των κέικ και της καρδιάς μας.Η παρακμιακή Τούρτα Μπλακ Φόρεστ είναι η επιτομή της σοκολάτας, την οποία τοποθετεί στο βάθρο που της αξίζει για να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr10 ΜΙΚΡΟΙ ... ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ! Ο μπαμπας, αν και το ονομα του φαινεται λιγο ασχετο με γλυκο, εχει βασιλικη καταγωγη. Η ιστορια του ξεκιναει απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣτα καφέ της Βιέννης η καυτή σοκολάτα σερβίρεται τους κρύους μήνες ως τα μεσάνυχτα και η σαντιγί πάνω της δεν είναι θέμα προτίμσης αλλά must. Τα πορσελάνινα[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μπαμπάς, αν και το όνομά του φαίνεται κάπως άσχετο με το γλυκό, έχει βασιλική καταγωγή. Η ιστορία του ξεκινάει από την Πολωνία, γύρω στο 1730, όταν μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΛΙΜΟΝΤΣΕΛΛΟ Χρυσοξανθος, αφρατος, με το σπιρτοζικο σιροπι να ξεχειλιζει απο τους πορους του σε καθε δαγκωνια, καλυμμενος με γλυκοξινη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr