Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 117 συνταγές
Υλικά 250 ml γάλα 60 γρ. ζάχαρη 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη ή σπασμένη σε μικρά κομματάκια 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 30 γρ. βούτυρο και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για το παντεσπάνι αυγά: 6 χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια ζάχαρη: 6 κουταλιές της σούπας βανίλια: 1, σκόνη κακάο σκόνη: 4 κουταλιές της σούπα βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για 15 θήκες Φύλλο κρούστας για γλυκά 1 πακέτο 450γρ. φράουλες 400γρ. κρέμα γάλακτος 300γρ ζαχαρούχο γάλα 250γρ λεμόνι 1 (το ξύσμα του) βούτυρο 80γρ[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 450 γρ.φυτίνη με άρωμα βουτύρου 2 ποτήρια ζάχαρη 6 αυγά 3/4 ποτηριού κρασιού γάλα 3 βανίλιες 1 φακελάκι μπέικεν πάουτερ ξύσμα ενός πορτοκαλιού 750 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 4 φλιτζάνια μαγιά: 1 φακελάκι χλιαρό νερό: 1/2 - 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα: 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη: 1/4 του φλιτζανιού αλάτι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ 250 γρ. ζάχαρη 3 αυγά 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 200 φρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 85 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για ένα τετράγωνο ταψί πλευράς 20 εκ. αλεύρι: 340 γρ. για όλες τις χρήσεις βούτυρο: 230 γρ. ζάχαρη: 400 γρ. αυγά: 3 γάλα: 1 φλιτζάνι σόδα σκόνη: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά κεράσια Βοδενών: 750 γρ., τραγανά αλεύρι: 350 γρ. για όλες τις χρήσεις, και λίγο επιπλέον για το ταψάκι γάλα: 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή για ζυμωτά 3 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφολιάτα βουτύρου: 2 φύλλα, (1 πακέτο, 800 γρ) μασκαρπόνε: 600 γρ. κρέμα γάλακτος: 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη: 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για ένα μεγάλο ταψί κανταΐφι: 500 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο: 400 γρ., λιωμένο με πιρούνι γάλα: 100 ml βούτυρο φρέσκο αγελαδινό: 225 γρ. Για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 συσκευασία πτι μπερ Παπαδοπούλου 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό 220 γρ. κουβερτούρα 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ 2 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ ή digestive 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 4 μπανάνες κομμένες κατά μήκος ή ροδέλες σαντιγί και φλούδες[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφολιάτα βουτύρου 1 πακέτο (850 γρ.) Για τη κρέμα φρέσκο γάλα 700 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. (με 35% λιπαρά) ζάχαρη 160 γρ. κορν φλάουρ 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φύλλα κρούστας: 12 γάλα: 1 1/2 λίτρο ζάχαρη: 160 γρ. λεμόνι: 1, τη φλούδα του σιμιγδάλι ψιλό: 120 γρ. αυγά: 6 βούτυρο λιωμένο: 200 γρ. ζάχαρη άχνη και[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ μπισκότα τύπου digestive: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι και 1 ολόκληρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη βάση μπισκότα αμυγδάλου: 200 γρ. βούτυρο: 2 κουταλιές της σούπας σταφίδες ξανθές: 40 γρ. Για την κρέμα ανθότυρο ανάλατο: 250 γρ. αυγά: 2 κρόκοι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γάλα: 300 γρ. ζάχαρη: 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα: 150 γρ., σπασμένη σε κομμάτια αλεύρι: 25 γρ. βούτυρο: 30 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου αυγά: 6, οι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά κρέμα γάλακτος: 600 ml γάλα εβαπορέ: 100 ml, αραιωμένο βανίλια: 1 ξυλάκι σχισμένο κατά μήκος ζάχαρη: 90 γρ. φύλλα ζελατίνης: 4 Για την πραλίνα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 500 γρ. φύλλο για καταΐφι 1250 ml φρέσκο γάλα ή αραιωμένο εβαπορέ 280 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 5 αυγά 250[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com