Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Από όλα τα σιροπιαστά γλυκά ταψιού από μικρή προτιμούσα το Κανταΐφι. Αυτό ήταν και ακόμα είναι το αγαπημένο μου! Στην Αταλάντη, παλιότερα, τις Κυριακές το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι το παραδοσιακό γλυκό του Ελληνικού Φθινοπώρου, όταν ο τρύγος των αμπελιών είναι στο φόρτε του κι οι άνθρωποι της υπαίθρου επιδίδονται ομαδικά, μικροί,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕίναι η γέμιση του πουγκιού της Πάτμου, το οποίο τρώγεται και σαν γλυκό κουταλιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 μπουκάλι νερό και μισό φλυτζάνι 1 πακέτο ζάχαρη και μισό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σκαλτσούνια είναι ένα νηστίσιμο παραδοσιακό γλυκό. Είναι εύκολα στην παρασκευή τους και εδώ θα δούμε μια δοκιμασμένη συνταγή της μαμάς. Συνταγή : Sidagi.gr[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr3 αυγά 200 γραμ. Σιμιγδάλι ψιλό 200 γραμ. άχνη ζάχαρη ½ φλ. ανθόνερο 500 γραμ. καρυδόψιχα 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 500 γραμ. άχνη ζάχαρη έξτρα ½ φλ. ανθόνερο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 4 φλ. (1 λίτρο) γάλα πλήρες (ολόπαχο), 5 γεμάτες κουταλιές νισεστέ (νισιαστό), 2/3 φλ. ζάχαρη, 1-2 κουταλάκια ανθόνερο ή ροδόνερο, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com3 αυγά 200 γραμ. Σιμιγδάλι ψιλό 200 γραμ. άχνη ζάχαρη ½ φλ. ανθόνερο 500 γραμ. καρυδόψιχα 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 500 γραμ. άχνη ζάχαρη έξτρα ½ φλ. ανθόνερο[...]
Πηγή: argiro.grΓια 8-10 άτομα Για τη γέμιση 640 γραμμάρια τριμμένη ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί κανέλα μοσχοκάρυδο 1 1/2 κούπα μέλι 1 κούπα ζάχαρη 960 γραμμάρια καρυδόψιχα,[...]
Πηγή: sidagi.gr