Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Καλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό κεράσια μαύρα και γλυκά 700 ml περίπου βότκα ή κονιάκ ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 1 ξυλάκι κανέλας (προαιρετικά ) 1 γαρύφαλλο (προαιρετικά )[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 50 κουκούτσια από μούσμουλα 750 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή βότκα 40° για το σιρόπι : 750 ml νερό μεταλλικό (κατά προτίμηση ) 350-400 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΑπό τα όχι πολύ γνωστά, ελαφριά σπιτικά λικέρ, με έντονο άρωμα και μπίτερ, μοναδική γεύση. Φτιάξτε το με το ξύσμα από τα νεράντζια , που φτιάχνετε γλυκό του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα λικεράκι όχι πολύ συνηθισμένο, γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το λεμόνι που είναι εύκολο να το βρούνε. Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε, θα τρελαθείτε με το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛικέρ βερίκοκο ή Α maretto Σήμερα ξεκίνησα να φτιάξω βερίκοκο γλυκό η προετοιμασία έγινε αλλά θέλει 3 μέρες για να γίνει όταν θα είναι έτοιμο θα σας το δείξω.[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚι' εγώ όπως εσείς που με διαβάζετε, αλλά και οι κάτοχοι όλων των food blogs, κρατάμε πια συνταγές των άλλων φίλων bloggers προκειμένου να τις δοκιμάσουμε μιας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr3 φλ.τσ. ελαιόλαδο 2 φλ.τσ. ζάχαρη 1/2 φλ.τσ. κανελόζουμο 1/2 φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού 1/2 λεμόνι χυμό 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ.τσ. τσίπουρο 1 1/2 φλ.τσ. σουσάμι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grμουστοκούλουρα με αμύγδαλα ΠΑ 40 ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Υλικά 1 κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 κιλό βρασμένο μούστο ζυγισμένο πριν το βράσιμο 150 γραμμάρια μαργαρίνη 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekouzina.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 100 γρ αλεύρι100 γρ νερό25 γρ τσίπουρο με γλυκάνισο25 γρ ηλιέλαιο2 μλ χυμός λεμονιούΕκτέλεση Βήμα 1: Στο χέρι ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.com3 φλ. ελαιόλαδο 2 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. κανελόζουμο 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού 1 κ.γλ. σόδα 1/4 φλ. τσίπουρο 1 1/2 φλ. σουσάμι 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 φλ. μούστο 1 φλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύφαλο 1 κ.γλ. τσίπουρο ή κονιάκ 1/2 φλ. σταφίδες μουλιασμένες στο τσίπουρο ή το κονιάκ 1 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr