Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 243 συνταγές
Η βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά. Οι φυτικές ίνες χωρίζονται σε δύο τύπους: τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1 συσκευασία γάλα εβαπορέ των 340 γραμμαρίων 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλιτζανιού ελαφρύ σιρόπι καλαμποκιού[...]
Πηγή: sidagi.grΗ φίλη μου η Δήμητρα μου έφερε μούστο από το χωριό της. Επί τω έργω λοιπόν να φτιάξω την πρώτη μουσταλευριά της χρονιάς! Υλικά για 5-6 μπολάκια: 5 ποτήρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 400γρ καλαμπόκι (κονσέρβα) 1 πράσο ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Περισυ σας είχα παρουσιάσει αυτο το κέϊκ, που έκρυβε ενα ασυνήθιστο υλικό : την μελιτζάνα. Ισως κάποιοι σκέφτηκαν οτι ήταν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 500 γρ. καρότα ή και λιγότερα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα 300 γρ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (PASTA GENOVESE) Γ ια το παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω . Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ LUCA MONTERSINO Για το πως παρασκευάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με τον παραδοσιακό τρόπο,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr''Sacher-Torte'', το πιο διάσημο Αυστριακό Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Χρόνος Προετοιμασίας : 60' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑφράτη βάση από πολέντα και γάλα και γαρνιτούρα από σύκα, μέλι και τυρί! Απολαυστική πρόταση πρωινού.... Εύκολη 30 Λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0 Συστατικά 4[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤούρτα με σοκολάτα Lacta triple caramel flavors. Τραγανή κρούστα με φεγεντίνη, πραλίνα φουντουκιού και σοκολάτα. Παντεσπάνι φουντουκιού Joconde. Μια κρέμα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη (για 5 πιτάκια): 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κ.σ. κρύα φυτική μαργαρίνη 1/4 κούπας παγωμένο νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη Υλικά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠεϊνιρλί Προετοιμασία 10 λεπτά Εκτέλεση 20 λεπτά Συν. Χρόνος 30 λεπτά Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Οταν έφτιαξα την φανταστική μαρμελάδα λεμόνι ( εδώ ), η πρώτη σκέψη μου ήταν να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια τάρτα. Την δοκίμασα μόνη της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρειαζόμαστε 1 ετοιμο κέικ της επιλογής σας Μερέντα Θρυμματίζουμε το κέικ και ανακατεύουμε με την μερέντα να γίνει ένα μείγμα. Τοποθετούμε σε καλούπια[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 125 γρ. κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος 3 κ.σ. μέλι 2 περίπου κ.σ. βούτυρο αγελάδος ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο cheesecake το έχουμε λατρέψει μικροί και μεγάλοι και έχουμε δει αμέτρητες παραλλαγές του και με διάφορες γεύσεις, μιας και μπορείς να χρησιμοποιήσεις[...]
Πηγή: ediva.grΜέχρι σήμερα δεν έβρισκα καμία αισθητή διαφορά ανάμεσα στα πεκάν και στα καρύδια που χρησιμοποιούμε εμείς. Γιατί να χρησιμοποιήσω πεκάν, όταν μάλιστα τα[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΥλικά: 1/3 κούπας ζάχαρη 3 κ.σ. ανθό αραβοσίτου (άμυλο καλαμποκιού) 1/8 κ.γ. αλάτι 2 κούπες γάλα σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Οδηγίες:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr