Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Μπορούμε, αν θέλουμε, να το σερβίρουμε με σαντιγί ή μαζί με μια μπάλα παγωτό. Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 100 ml λάδι (όχι ελαιόλαδο) 200 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλ. ζάχαρη 1/2 φλ. κρέμα λεμόνι 1 γιαούρτι πλήρες 1/2 φλ. βούτυρο μαλακό λιωμένο και κρύο ή σπορέλαιο 1-1/2 φλ. + χοντρό σιμιγδάλι 3/4 φλ. καρύδα 1 κοφτο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 400γρ ανθότυρο 100γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 φακελάκι ζελέ λεμόνι 1 ποτήιρ νερού βραστό νερό 2 κ.σ άχνη ζάχαρη 200γρ μαρμελάδα βυσσινο ή φρούτα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΧΝΑ......... 1 ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΖΥΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αλεύρι 125 γρ. Ζάχαρη 225 γρ. Ζάχαρη άχνη 350[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΤο Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, το οποίο τού προσδίδει χαρακτηριστική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ ήλιος έλαμπε την πρώτη μέρα της άνοιξης, την εικοστή πρώτη Μαρτίου. Η θερμοκρασία παρέμενε χαμηλή, είχε τρομερό κρύο έξω, αλλά υπήρχε κάτι στον αέρα που με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕιναι μια πολυ νοστιμη βασιλοπιττα με πλουσια γευση. Ενω χρειαζεται αρκετα υλικα, ειναι ευκολη στην κατασκευη της. Θα ενθουσιασει και τους πιο απαιτητικους. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 500 γρ. ζάχαρη 10 ασπράδια αυγών Ξύσμα από 1 λεμόνι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε κατσαρόλα με βραστό νερό και τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 φλ. αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του) ξύσμα από 2 λεμόνια 2/3 φλ. ζάχαρη καστανή 100 γρ. αμυγδαλόψιχα σκόνη 2/3 φλ. ινδοκάρυδο 200 γρ.[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 500 ml. κρέμα γάλακτος 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη μπράντι ή άλλο ποτό[...]
Πηγή: yumyum.gr3 αυγά μεγάλα 1 κ.σ. νερό 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 3 κ.σ. μέλι 1 1/2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα 1/4 κ.γλ. μαγειρική σόδα 2 κ.σ. ηλιέλαιο 3 κ.σ. γιαούρτι μερικά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολλοί λένε πως αν δεν είναι σοκολάτα δεν είναι γλυκό. Κι όμως, είναι περίεργο, αλλά κανείς ποτέ δεν μου παραπονέθηκε γιατί έφτιαξα μια λαχταριστή μηλόπιτα,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈβλεπα με τα μάτια της φαντασίας μου, τους τίτλους των τελευταίων ειδήσεων να χοροπηδάνε μπροστά στα μάτια μου «Αγανακτισμένος σύζυγος, αποφάσισε εν βρασμώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγόρασα εχθές το καινούργιο τεύχος του περιοδικού "Γλυκιές ιστορίες" και με μεγάλη έκπληξη διάβασα μια συνταγή παρόμοια (όχι ίδια) με μια κρέμα-ζελέ που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα έπειτα από ένα ωραίο γεύμα και σίγουρα από τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr