νηστισιμα τρουφακια αργυρως | κουλουρακια με ταχινι αργυρω | γλυκο ψυγειου με σοκολατα | σνιτσελ μοσχαρισιο αργυρω | κολυβα συνταγη βεφα | ρυζογαλο μπαρμπαριγου | σαλατα με πλιγουρι και κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις σαφραν σαβαγιαρ βουτυρο

Βρέθηκαν 44 συνταγές


Chocolate martini

50 ml λικέρ crème de cacao, το σκούρο 60 ml βότκα Διαδικασία Γεμίζουμε με μεγάλα παγάκια ένα σέικερ, προσθέτουμε τα ποτά και χτυπάμε δυνατά και γρήγορα.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστή σοκολάτα γάλακτος

480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 30 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 480 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 90 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55%[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστό ρόφημα με άλειμμα σοκολάτας

1 κούπα γάλα 2 κοφτές κουτ. σούπας nutella ή άλλο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας της αρεσκείας μας Διαδικασία Αδειάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τούρτα με γκοφρέτες 3Bit

9 γκοφρέτες 3Bit 300 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35 - 36% λιπαρά Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε την[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κρέμα τόνου

100 γρ. τόνος σε νερό 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 130 γρ. έτοιμη πάστα ελιάς χυμός από 1/2 λεμόνι Διαδικασία Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλυκό κεράσι με μέντα

1 κιλό κεράσια απύρηνα (καθαρό βάρος) 800 γρ. ζάχαρη 25 φύλλα φρέσκιας μέντας (δυστυχώς, δεν τη βρίσκουμε εύκολα στην αγορά, παρά μόνο σε φυτώρια, σε[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τέλεια τάρτα με κανταΐφι, πράσα και δαμάσκηνα

250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαρμελάδα πεπόνι αχλάδι

Για την 1η μέρα 1 κιλό αχλάδια, καθαρισμένα 1 κιλό πεπόνι, καθαρισμένο 1.200 γρ. ζάχαρη 2 λεμόνια, το χυμό τους Για την 2η μέρα 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Orange Chocolate

20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ρολό από σοκολατένια μαρέγκα

150 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά μεσαίου μεγέθους) 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 30 γρ. κακάο 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά, χτυπημένη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια

150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Φλούδες πορτοκαλιού: ζαχαρωμένες και με σοκολάτα

500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη για το σιρόπι + επιπλέον για[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμο κέικ με αμύγδαλο

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Shrikhand - Ινδικό επιδόρπιο γιαουρτιού

4 - 5 ίνες σαφράν 3 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ) 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα Διαδικασία Απλώνουμε τα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαρλότ με κρέμα μασκαρπόνε και ροδάκινα

300 γρ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα από κουκούτσια και φλούδες και πολτοποιημένα (θα πρέπει η πούλπα να ζυγίζει 200 γρ.) + 500 γρ. επιπλέον, για το γαρνίρισμα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μουστοκούλουρα

200 γρ. ελαιόλαδο 120 γρ. πετιμέζι 180 γρ. νερό 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. κονιάκ 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού κανέλα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μους λεμόνι

3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 120 γρ. ζάχαρη 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά 300 γρ. γιαούρτι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μαλακά μπισκότα σοκολάτας

50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τσιζκέικ με βάση από μελομακάρονο

Για τη βάση περίπου 1/2 κιλό μελομακάρονα , τριμμένα στο μούλτι Για την κρέμα 800 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια 80 γρ. ζάχαρη άχνη 270 γρ. κρέμα γάλακτος[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Νηστήσιμη σοκολατόπιτα με αχλάδια

150 γρ. ταχίνι 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 100 γρ. μαύρο ρούμι ή κονιάκ 50 γρ.[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γιαουρτοποτό (smoothie) με μαρμελάδα βερίκοκο

150 γιαούρτι αγελαδινό, της αρεσκείας μας 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (με ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ό,τι μας αρέσει) 1/8 (στη μύτη) κουτ. γλυκού σκόνη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
«Τρουφάκια» σιμιγδαλένιου χαλβά με κουκουνάρι

Για τα τρουφάκια 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζεστή σοκολάτα

40 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 55% κακάο 90 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες ή light 30 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 1 κουτ. γλυκού μέλι Διαδικασία Με ένα μεγάλο,[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy