Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Η Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr« Όλα είναι υφάδια της κοιλιάς και το ψωμί στημόνι » Αυτή η φράση τα λέει όλα για τη σημασία του ψωμιού στη διατροφή μας .Από κοντά έρχεται και η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χαρά! Ο γιατρός με άφησε να κινούμαι περισσότερο! "Ε, μη χορεύεις κιόλας", μου είπε. Γιατρέ, όταν μπορείς να σηκωθείς να πλύνεις κανένα πιάτο, να φτιάξεις[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr