Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
[Shutterstock] Μπορεί να μην τρελαίνομαι για τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το έχω ξαναγράψει...) Αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Εύη Σκούρα] Το ρυζόγαλο, αυτή η λιχουδιά των παιδικών μας χρόνων, το μαμαδίστικο γλυκό που όλοι λατρεύαμε να τρώμε χλιαρό με μπόλικη δόση τριμμένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΕΪΚ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ IGINIO MASSARI Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μια συνταγή με υπογραφή Iginio Massari . Ενα κέικ απλό στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο κείμενο του κ.Γιώργου Μπαμπαλή που φιλοξενούμε σήμερα περιγράφεται αναλυτικά όλη η διαδικασία του κουμιώτικου μπακλαβά της Πρωτοχρονιάς. Μια πραγματική[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΓεια σας! Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την ανταπόκριση που δείξατε στο μπλογκ μου,μέσω της σελίδας στο facebook . Μέσα σε λίγες μέρες κάνατε[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΈνα ιδιαίτερο κέικ, πολύ εύκολο και υγιεινό. Είναι εξαιρετικό για πρωινό, διότι δεν είναι πολύ γλυκό. Δεν περιέχει αυγά ή βούτυρο αλλά ελαιόλαδο, που το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ CAKE FLOUR Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour . Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ CAKE FLOUR Σε αρκετές, αγγλόφωνες κυρίως συνταγές, θα συναντήσετε ως συστατικό το cake flour . Είναι ενα προϊόν πολύ συνηθισμένο κυρίως στην Μεγάλη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ συνταγή για την τηγανίτα (ή αλλιώς γαλέτα) του Ντουκάν είναι απαραίτητη κυρίως για τη φάση της επίθεσης που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τη δίαιτα ούτε με τη[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr