Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠιπεριές... η τελευταία σοδειά του κήπου μας!!! "Γέμισε ο τόπος πιπεριές!!!!!" έλεγαν οι μικρές και γελούσαν... "τρέξε να δεις" με τραβούσαν, από πού αλλού;;;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό κυδώνια, πολύ καλά πλυμένα* 1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1/4 φλιζ. τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι, κομμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 5 άτομα) 5 αυγά βραστά mollet, ξεφλουδισμένα (από την ώρα που αρχίζει να βράζει το νερό μετράμε 4 λεπτά και τότε το μεν ασπράδι έχει πήξει, ο δε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά χταπόδι {βρασμένο και κομμένο} 1 κρεμμύδι {ψιλοκομμένο} 1 πιπεριά Φλωρίνης {κομμένη σε λεπτές λωρίδες} 1 κουταλιά ζάχαρη 1 πιπεριά πράσινη κέρατο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΒαριέμαι πολύ εύκολα τις ίδιες γεύσεις και με κουράζει αφάνταστα να τρώω τα ίδια φαγητά συνεχώς. Πάντα λοιπόν προσπαθώ να έχω μια ποικιλία στη διατροφή μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 1 κιλό πατζάρια (μόνο οι βολβοί) αλάτι, πιπέρι, ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κ.σ. ζελατίνη σε σκόνη τρυφερά μαρουλόφυλλα και ραπανάκια για το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι ένα πολύ νόστιμο ντιπ. Αλλά και υπέροχο συνοδευτικό για κρέατα. Εγώ το χρησιμοποιώ στην Μεξικάνικη κουζίνα γιατί μου αρέσει η πικάντικη γεύση του. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ πιο εντυπωσιακός τρόπος να σερβίρετε ριγανάδα σε τραπέζι!!! Υλικά Για τη βάση 5 κριθαρένια παξιμαδια (μεγαλα) 1 μικρο κρεμμυδακι (μεγεθος βερυκοκου) 1 πρεζα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4 μερίδες) : 60 γρ διαφανείς noodles 500 γρ φιλέτα από στήθη κοτόπουλου 500 γρ φιλέτο μόσχου 250 γρ κονσέρβα ρίζες bamboo, στραγγισμένες 125 γρ[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 10 φύλλα ( 1 συσκευασία 500 γρ.) φύλλα κρούστας 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια 4 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες 2 πιπεριές πορτοκαλί[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κρεμμύδι ξερό 1 σκ. σκόρδο 200 γρ. μανιτάρια c hampignon μεσαία 50 γρ. ελαιόλαδο 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 5 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνήθως τα λεμόνια μας τα αφήνουμε πάνω στο δέντρο μέχρι να τα χρειαστούμε κι έτσι μας κρατάνε μέχρι το καλοκαίρι. Βέβαια, αφού έχουν ωριμάσει πια, πέφτουν[...]
Πηγή: bostanistas.gr