Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά 6 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 700 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κιλό αμύγδαλα ξεφλουδισμένα κι αλεσμένα 150 γραμ. φρυγανιά τριμμένη 3 κ.σούπας χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: argiro.gr5 κρόκους αυγών 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 250 ml γάλα φρέσκο 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 2 κ.σ. ανθόνερο 250 ml κρέμα γάλακτος (κρύα και χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή)[...]
Πηγή: argiro.gr3 αυγά 200 γραμ. Σιμιγδάλι ψιλό 200 γραμ. άχνη ζάχαρη ½ φλ. ανθόνερο 500 γραμ. καρυδόψιχα 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 500 γραμ. άχνη ζάχαρη έξτρα ½ φλ. ανθόνερο[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. αμυγδαλόψιχα άσπρη αλεσμένη σε σκόνη 5 κ.σ. κοφτές αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 450 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 3 βανίλιες 4[...]
Πηγή: argiro.gr250 γρ. Αλεύρι 100 ml. νερό 150 γρ. λεμονάδα με ανθρακικό 1 πρέζα αλάτι 1/2 φακελάκι Μαγιά σπορέλαιο για το τηγάνισμα Για το σιρόπι 600γρ. ζάχαρη 400 ml νερό[...]
Πηγή: argiro.gr3 αυγά 200 γραμ. Σιμιγδάλι ψιλό 200 γραμ. άχνη ζάχαρη ½ φλ. ανθόνερο 500 γραμ. καρυδόψιχα 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος 500 γραμ. άχνη ζάχαρη έξτρα ½ φλ. ανθόνερο[...]
Πηγή: argiro.gr5 κρόκους αυγών 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 250 ml γάλα φρέσκο 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 2 κ.σ. ανθόνερο 250 ml κρέμα γάλακτος (κρύα και χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή)[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. αμυγδαλόψιχα άσπρη αλεσμένη σε σκόνη 5 κ.σ. κοφτές αλεύρι 5 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 450 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 3 βανίλιες 4 κρόκοι αυγών 5[...]
Πηγή: argiro.gr