παγωτό γιαούρτι | παστιτσιο | γαριδες συνταγές | συνταγες για κεικ | salata tou kaisara | συνταγη για σοκολατοπιτα | kanelonia me spanaki | γαλακτομπουρεκο το θεικο | σαλατα κοτοπουλο | σπανακι σουφλε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις ξινομηλα αμπελοφυλλα λαχανο

Βρέθηκαν 125 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κέικ με φρέσκα σύκα

Συζητούσα με το σύζυγο περί εποχών όταν επισήμανα ότι μόνο για δύο λόγους μου αρέσει το καλοκαίρι: (1) γιατί υπάρχει αφθονία φρούτων τα οποία και χρησιμοποιώ[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Το ρόφημα σοκολάτας βοηθά τον εγκέφαλο των[...]

Η κατανάλωση ροφήματος πλούσιου σε σοκολάτα καθημερινά, μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει την υγεία του εγκεφάλου σε ηλικιωμένους, υποδεικνύει νέα έρευνα. Η[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
κέικ λεμόνι, ζουμερό και μυρωδάτο -[...]

Λεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]

Πηγή: pandespani.com
Κέικ Φρέσκων Κερασιών

Ένα παραδοσιακό αγγλικό κέικ που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο μείγμα κέικ, ανακατεύοντάς το απαλά, να βυθίσουμε τα κεράσια,[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Κέικ με ανανά (ή βερύκοκα) και μαρέγκα

Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
μαρμελάδα σύκο | Caruso.gr

“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Αφράτο κέικ κολοκύθας με μυρωδικά κ καρύδια-[...]

For the recipe in English click here Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να φτιάχνω γλυκά vegan, δηλ. να μην χρησιμοποιώ κανένα ζωικό παράγωγο: ούτε αυγά, ούτε[...]

Πηγή: theveggiesisters.gr
Μαρμελάδα, ροδάκινο ή βερύκοκο;

Οι φετινές μαρμελάδες μου είχαν μεγάλη επιτυχία. Τελειώνουν όμως στο πι και φι γιατί δεν κάνω μεγάλες ποσότητες. Το βερίκοκο το καταναλώσαμε ήδη, το τελευταίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κολάτσια Τσεχικά

Pin It Ψωμάκια από μακριά!!! Υλικά για τη ζύμη 2 κιλά αλεύρι μαλακό 2 ποτήρια σπορέλαιο 12 κροκοί αυγών 2 κυβακια μαγιά 40γρ 1 λίτρο γάλα 1 ποτήρι ζάχαρη 1[...]

Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr
Πουτίγκα ανατολίτικη

Τι χρειαζόμαστε: 5 φλυτζανια γαλα (εαν χρησιμοποιησετε εβαπορε, 3 νερο και 2 γαλα για το αραιωμα) 2 1/2 φλυτζανια ζαχαρη 400 γρ. τριμμενη φρυγανια (γαλεττα) 6[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ο mickey της Αννούλας

Έυκολη και απολαυστική τούρτα!!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 λίτρο γάλα 3 αυγά 1 φλιτζάνι κορν φλάουρ 1.5 φλιτζάνι ζάχαρη 3 βανιλάκια 70 γρ κουβερτούρα 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τούρτα Παγωτό πραλίνα

Εύκολη,νόστιμη και εντυπωσιακή!!! Υλικά 1 παντεσπάνι έτοιμο εμπορίουγια τσέρκι Νο.24 3-4 κ.σ maso merenda 1 σφηνακι κονιακ  1 μορφατ χτυπημενο σε σαντιγι 1[...]

Πηγή: greekmasa.gr
η κουζίνα της Σμύρνης από ‘το τετράδιο της[...]

Για την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς  με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]

Πηγή: pandespani.com
Τάρτα με κολοκύθα (από άμαξα) και ξινομυζήθρα

Αν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ

Σήμερα που έχει τα γενέθλιά του ο Θάνος μου, έφτιαξα ένα γλυκάκι που αγαπάει πολύ. Προφιτερόλ!! (Ούτε ο Κωνσταντίνου να ήταν στο "Χτυποκάρδια στο θρανίο"....[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Πρωτομαγιάτικα στεφάνια για φάγωμα

Η Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Πουτίγκα σοκολάτας με σάλτσα κόκκινων φρούτων[...]

Καλησπέρα σας! Η πρώτη ανάρτηση του χρόνου πρέπει να είναι γλυκιά... για να σας γλυκάνει και να είναι πάντα γλυκιές οι μέρες σας το 2012!! Η αγγλική πουτίγκα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Υγρό σουφλέ σοκολάτας με αχλάδια

... μια εθιστική αμαρτία! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν μια υπέροχη ημέρα για... τον ουρανίσκο μου, μιας και η αδερφή μου έφτιαξε το αγαπημένο μου[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το τσιζκεικ των ερωτευμένων και η ιστορία του -[...]

Το cheesecake (τσιζκεικ) το έχω συνδέσει με την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου γιατί το φτιάχνω κάθε 14 του Φλεβάρη! Τώρα… ξέρω, ξέρω… θα νομίζετε ότι είμαι[...]

Πηγή: tasteandtell.gr
Εκμέκ Κανταΐφι

Κατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : BUGHATSA DI[...]

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η Πάστα Φλώρα (Pasta Frola) με το μικρό μυστικό[...]

Η “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]

Πηγή: caruso.gr
Πανακότα με νουτέλα

Τελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
μαρμελάδα βερίκοκο κατευθείαν απ΄ τον παράδεισο[...]

’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]

Πηγή: pandespani.com
cheesy muffins!!!

πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]

Πηγή: fenssweetparty.blogspot.gr
Παγωτό με μέλι και θυμάρι, χωρίς παγωτομηχανή ή[...]

Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γλυκό κουταλιού φιρίκι

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας, είναι γνωστό ότι είναι τα γλυκά κουταλιού, για τα οποία έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Δυο λέξεις, που[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Καρυδόπιτα καλοκαιρινή

Η καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κρέμα καραμελέ

Χαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]

Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr
TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ[...]

TO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και[...]

Καραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Βασιλόπιτα ( Άγιος Βασίλης )

Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο! Φέτος είπα να πρωτοτυπήσουμε και να φτιάξω μια βασιλόπιτα για τον άγιο ΒασίληΕ Είδα μια ιδέα από το βιβλίο[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
σορμπέ μάνγκο με μέντα: εμμονή με τα όλα της -[...]

Σύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]

Πηγή: pandespani.com
Κορμός θαλασσινών

Για 2-4 άτομα 350 γραμμάρια φιλέτο (πέρκα, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος, γλώσσας ή ότι άλλο επιθυμείτε) Αλατοπίπερο Χυμός από ½ λεμόνι 150 γραμμάρια ποικιλία[...]

Πηγή: sidagi.gr
Σοκολατάκια με Ινδοκάρυδο και Φιστίκι Αιγίνης

Ο Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΜΙΛΦΕΪΓ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΣΕ

1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ[...]

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μουστοκούλουρα μαλακά με πετιμέζι

Χρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Τούρτα σοκολάτα και φουντούκια

Φάση 14, φωτογραφία , πως φτιάχνει κανείς μια τούρτα με φουντούκια και σοκολάτα. Φάτε μάτια ψάρια δηλαδή! Σ κεφτόμουνα τι να "χαρίσει" κανείς στην αγαπητή μας[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Και εγένετο κάσιους-βούτυρο

Η Κατερίνα ήταν μια από τις καλύτερές μου φίλες στο δημοτικό. Καθόμασταν στο ίδιο θρανίο και γελούσαμε ασταμάτητα για ανόητους λόγους, όπως κάνουν όλα τα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy