Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός από[...]
Πηγή: xrysessyntages.com