Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Για 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Τα κάστανα συγακταλέγονται στους αγαπημένους μου καρπούς. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά και νόστιμα κάστανα, και νομίζω ότι αποζημιώθηκα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολατας. Το μυστικό τους η ρικόττα, που φυλακίζει την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ! (ΣΥΝΤΑΓΗ L. MONTERSINO) Ε ναι! τα τέλεια προφιτερόλ δεν θα μπορούσε παρά να ήταν σε συνταγή του Luca Montersino ! Αγαπημένο γλυκάκι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ! (ΣΥΝΤΑΓΗ L. MONTERSINO) Ε ναι! τα τέλεια προφιτερόλ δεν θα μπορούσε παρά να ήταν σε συνταγή του Luca Montersino ! Αγαπημένο γλυκάκι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ Απλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολάτας. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ Τα κάστανα συγακταλέγονται στους αγαπημένους μου καρπούς. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά και νόστιμα κάστανα, και νομίζω ότι αποζημιώθηκα για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grAMOR POLENTA Το αμόρ πολέντα, ή σε ελευθερη μεταφραση "πολεντα, αγαπη μου", ειναι ενα ιδιαιτερα νοστιμο κεκακι που φτιαχνεται με καλαμποκαλευρο. Προερχεται απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ! (ΣΥΝΤΑΓΗ L. MONTERSINO) Ε ναι! τα τέλεια προφιτερόλ δεν θα μπορούσε παρά να ήταν σε συνταγή του Luca Montersino ! Αγαπημένο γλυκάκι της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπλά κεκάκια με ζουμερή υφή και γεύση σοκολάτας. Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι στη ρικότα, που φυλακίζει την υγρασία στη ζύμη και δεν την αφήνει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι κρέμες είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζαχαροπλαστικής! Υπάρχουν πάρα πολλά επιδόρπια που περιέχουν κρέμα... και είναι λίγοι εκείνοι που δεν αγαπούν αυτού του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο λικέρ είναι ένα η δύποτο ,όπως επικράτησε να λέγεται,είναι το αλκοολούχο ποτό που φτιάχνεται από την απόσταξη οινοπνεύματος με την προσθήκη γεύσης φρούτων,[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ Η τούρτα Ιτάλια (ιταλική σημαία), φτιάχτηκε γιά την συμμετοχή της Ιταλίας στο φεστιβάλ φαγητού food for good , που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr