Καριοκα αυθεντικη ξανθης συνταγη | κουλουρακια βανιλιας ακης | κοτοπουλο με ασπρη σαλτσα αργυρω | συνταγες γλυκων με μπισκοτα | κοτοπουλο στιφαδο δρισκας | μηλοπιτα αναποδη αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις βυσσινο γλωσσα μοσχατο

Βρέθηκαν 47 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Λουλούδια για φάγωμα

Μετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Αναζητώντας τον τέλειο κεφτέ – Μέρος Α’

Τα τηγανητά κεφτεδάκια ανήκουν στις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Νόστιμα και μυρωδάτα, μεγάλα όσο μία μπουκιά. Τέλεια[...]

Πηγή: caruso.gr
Μάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ

Μάθε πώς να φτιάξεις....ΠΕΛΤΕ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ή (ΣΙΡΟΠΙ) Η θρεπτική αξία του φρούτου έγκειται κυρίως στη βιταμίνη C που περιέχει. Ο χυμός του είναι εύγευστος και[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τηγανίτες με φρέσκο Μάραθο και Ταραμά

Ο μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Πράσινα δόρατα

Δεν θυμάμαι ποτέ να δοκίμασα σπαράγγια όταν ήμουν μικρή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο μυαλό μου τα είχα συνδέσει με κάποια απαίσια γεύση κι ότι δεν ήθελα[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Η ιστορία του τσαγιού

Πρίν λίγο καιρό αναφέρθηκα στην ιστορία του καφέ ! Σήμερα ήρθε η σειρά του τσαγιού!Την ανάρτηση αυτή την αφιερώνω στην φίλη μου Μαρία Βαλ. γιατί πριν 2 μήνες[...]

Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr
Βασική συνταγή για κέικ

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η κλασική συνταγή για κέικ που μάλλον έχετε όλοι είναι μάλλον αυτή που αναγράφεται πάνω στις συσκευασίες των κέικ. Εγώ θα σας δώσω[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Κυδώνι πελτές

Κυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κέικ με κολοκύθα και μήλο

Όταν μπαίνει ο Οκτώβρης και τα φύλλα αρχίζουν να παίρνουν πορτοκαλί χρώμα και να πέφτουν στο έδαφος, είναι δείγμα ότι είμαστε στα μέσα του Φθινοπώρου. Ο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Γιαουρτογλυκό γεμιστό με ροδάκινα  ή..

...Yoghurtcake κατά το cheesecake! Καθώς περίμενα το sorbet mango της Μαγισσας με τα Βότανα το χα ρίξει στα ροδάκινα και νεκταρίνια. Έκανα ένα βαζάκι[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κορμός με σπανάκι

Υλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 450-500 γρ. κατεψυγμένα φύλλα σπανακιού, 5 αβγά χωρισμένα, 200 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese) με σκόρδο και αρωματικά βότανα (Garlic and[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ

Αυτή η συνταγή είναι μια συνταγή όπου οι γνωστοί μας λουκουμάδες γίνονται ακόμα πιο νόστιμοι αφού έχουν την γεύση της κρητικής μυζήθρας, του μαλακού[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
Κουλουράκια με αμύγδαλο και πορτοκάλι

By oikopotamina Πολλές φορές μπορεί να έχουμε ώρες ελεύθερες, και να μην αισθανόμαστε ότι ξεκουραζόμαστε. Άλλες πάλι, ακόμη και ένα εικοσάλεπτο διάλειμμα μας[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Χαλβάς πορτοκαλιού με καρύδα και χρυσόριζα

Υλικά: 250 γρ. χονδρό σιμιγδάλι 4 κούπες ή περίπου 900 ml νερό 400 γρ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 300 ml χυμό πορτοκαλιού (περίπου 6 πορτοκάλια) + ξύσμα απο[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
To κρύο θέλει θερμαντικά ποτά

Τι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy