Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥπέροχα μελομακάρονα !!! Υπέροχα αρώματα !!! 1 κιλό αλεύρι 20 γρ. μπέικιν 500 γρ ηλιέλαιο 250 γρ. χυμό μανταρίνι 125 γρ. κονιάκ ξύσμα 1 πορτοκαλιού 1/2[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΕύκολες και απλές μπάρες για όλες τις ώρες. Συνταγή : Άννα Ναθαναηλίδου. Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Ψήσιμο 15΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Υλικά για τη ζύμη αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 170 γρ. καλαμποκέλαιο: 1 φλιτζάνι σόδα σκόνη: 1/5 κουταλάκι πορτοκάλι: 1, ο χυμός ρούμι μαύρο: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ καθημερινότητά μιας οικογένειας είναι αρκετά πιεσμένη. Δουλειά, τρεξίματα με τα παιδιά, όλη μέρα στο δρόμο, κι ακόμα κι όταν είσαι σπίτι, σπάνια μπορείς να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grγια τη ζύμη: 300 γραμμάρια χυμό πορτοκαλιού 600 γραμμάρια αλεύρι 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ 115 γραμμάρια ελαιόλαδο 115 γραμμάρια καλαμποκέλαιο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Για 1 ψωμί 3/4 φλιτζ. τσαγιού μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη ½ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, σε σκόνη ½ κουτ. γλυκού[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα ελαφρύ επιδόρπιο για την τελευταία ανάρτηση του 2016! Για το κλείσιμο των -ούτως ή άλλως- φορτωμένων γιορταστικών τραπεζιών των ημερών, τα ελαφριά[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr