Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO, Κορμός με μους κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας, ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ MATONELLA DI CASTAGNE E CIOCCOLATO
ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά μπούτι αρνιού Για τη μαρινάδα: 50 ml ελαιόλαδο 1 χούφτα φύλλα από δεντρολίβανο φλούδα από 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Για το γλάσο:[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Μια ζύμη για τάρτα έτοιμη 8-12 σύκα πλυμένα και στεγνά και κομμένα σε φέτες ή τέταρτα 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 250 γρ. Μασκαρπόνε Λιγο[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΚαλό μήνα! Ξεκινάει η περίοδος προσμονής και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Στο εξωτερικό αυτή η περίοδος λέγεται advent. Έχετε δει στην αγορά που[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.gr2 κιλά μπούτι αρνιού Για τη μαρινάδα 50 ml ελαιόλαδο 1 χούφτα φύλλα από δεντρολίβανο φλούδα από 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι Για το γλάσο 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: pandespani.comΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή η κρέμα, είναι φτιαγμένη από κερί και δεντρολίβανο, προκειμένου να εκμεταλευτούμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιήται για να προστατεύει τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπέροχα αλμυρά μπισκοτάκια για να συνοδεύσουν το κρασί, τα τυριά ή το ποτό μας! Υλικά: 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις100 γρ μαργαρίνη80 γρ παρμεζάνα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ξενώνα μας. Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα. Φτιάξαμε στο μεσαίο επίπεδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 225 γρ. βούτυρο που έχουμε αφήσει για λίγη ώρα στην κατάψυξη 2 κ.γ. χυμό λεμονιού 4 κ.σ. νερό παγωμένο Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα!!! Μπακλαβάς...Τραγανός και γευστικός!!! Κλασικά ο μπακλαβάς γίνεται με βούτυρο. Αυτός είναι φτιαγμένος με μαργαρίνη, για να μας συντροφεύει στις[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΑ Λαχταριστές μικρές μαλακές μπουκίτσες με πλούσια γεύση κάστανο και άρωμα δεντρολίβανο. Τα κάστανα τα λατρεύω, αλλά δυστυχώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια το σιρόπι 600 γρ. νερό 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική φλούδες από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μέλι Για το ραβανί 160 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com