Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τις ευχές σας. Οι συμμετοχές με τη σειρά άφιξης τους στο blog ή στο mail μου είναι: 1.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 6 άτομα 250 γρ. (περίπου) μικρά καλαμαράκια (καθαρισμένα και τεμαχισμένα), 12 μέτριες ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες, με την ουρίτσα τους στη θέση[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια να διαβάζεις αυτό το άρθρο, πάει να πει πως είσαι κι εσύ λάτρης αυτής της γλυκιάς ανακάλυψης. Αν πάλι ανήκεις σ’ αυτό το 5% του πληθυσμού που υποστηρίζει[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΚάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΧΝΑ......... 1 ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΖΥΓΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Αλεύρι 125 γρ. Ζάχαρη 225 γρ. Ζάχαρη άχνη 350[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΗ κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr«Όποιος δεν έχει ζήσει στη Σαϊγκόν πριν από την επανάσταση, δεν ξέρει πώς ήταν η Ασία» είπε η μαντάμ Ρονί, η οποία αυτοσυστήθηκε ως χήρα γάλλου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια νηστεύοντες και μη νηστεύοντες! Ένα από τα γνωρίσματα της παραδοσιακής κρητικής διατροφής είναι η τήρηση των νηστειών που ορίζει η Χριστιανική Εκκλησία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΟι γιορτές πλησιάζουν, οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες αρχίζουν οσονούπω, ο χρόνος τρέχει Μας έχουν στήσει στη γωνία με τα διάφορα “μέτρα” επί “μέτρων”,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 πακέτα ψωμί του τοστ χωρίς κόρα 5 αυγά σφιχτά βρασμένα 2 πακέτα σολoμό έτοιμο φιλεταρισμένο Μπρικ, γαρίδα μικρή ή μεγ άλη κατεψυγμένες ή φρέσκες 2 πακέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr