Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Bajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 5 1/2 κουταλιές κανέλα σε σκόνη 2 κουταλιές τζίντζερ σε σκόνη 2 κουταλάκια μοσχοκάρυδο τριμμένο 2 κουταλάκια γαρύφαλλο σε σκόνη Εκτέλεση: Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: syntages.matia.grΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Μαρμελάδα με λαχανικά? γιατί όχι? Και όταν λέμε μαρμελάδα εννούμε μαρμελάδα και όχι τσάτνεϋ. Στο laboratorio ήδη έχουμε δοκιμάσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως το 'γραφε προχθές ο Δημήτρης Μπούτος: Τα λαχανικά του καλοκαιριού (τα κολοκυθάκια εν προκειμένω) είναι και επισήμως εδώ! Ιδανικά για νοστιμιές,[...]
Πηγή: bostanistas.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε την κολοκύθα, την τρίβουμε στον τρίφτη ή την κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια και την πολτοποιούμε στο μπλέντερ λίγο -λίγο.... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά . 1,1 κιλό κολοκύθα . 200 ml χυμό πορτοκάλι . 900 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική . 100 γρ. νερό . 2 κ.γ εκχύλισμα βανίλια . 1 λεμόνι χυμό . 2 λεμόνια[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚολοκύθες παντού! Θα φταίει η εποχή. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ποτέ νωρίτερα παρατηρήσει τόσες πολλές κολοκύθες γύρω μου. Μια άλλη εκδοχή της κολοκύθας,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι της εποχής τώρα οι κολοκύθες και τις βλέπεις να κρέμονται από πολλές πέργολες σαν τεράστια κίτρινα αχλάδια. Αυτή την ποικιλία (Curcubita maxima) την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιστεύετε ότι ο Αλέξης τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ακριβώς ένα μήνα πριν, όταν είμασταν στην παραλία; Ο χειμώνας είναι σίγουρα εδώ! Τις τελευταίες λίγες[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΕίναι ένα γλυκό πιτάκι γεμιστό με κολοκύθα, σταφίδες και απολαυστικά μυρωδικά! Ένα σνακ που σου προσφέρει θρεπτικά συστατικά και σαφώς αντικαθιστά υγιεινά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html- Μητέρα, αυτές τις ντομάτες να τις πετάξω? Χαλασμένες είναι.... Ντόιγκκκκκκ!!!!!! Οταν θυμάμαι αυτή τη φάση, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ διάθεση μου είναι στα πολύ άσχημα της και πρέπει να βρω τρόπους να ξεφύγω. Παρόλα τα προβλήματα μη νομίζεται ότι κάθομαι, οι υποχρεώσεις τρέχουν με χίλια.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. χυμό πορτοκάλι 200 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 400 γρ. ζάχαρη 200 γρ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση αλλιώς ξεκίνησε πριν μέρες να γράφεται κι αλλιώς καταλήγει. Αν έχετε λίγο χρόνο διαβάστε την έχει κατά τη γνώμη μου ενδιαφέρον. Την περασμένη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. κίτρινη κολοκύθα ή κόκκινη (ψίχα) 500 γρ. μήλο καθαρισμένο 200 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (ή πορτοκαλιού και μανταρινιού) 50 ml φρέσκο χυμό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Από το φαγητό της Κυριακής περίσσεψαν υλικά τα οποία έπρεπε να αξιοποιηθούν. Πέρσι είχα φέρει στην κόρη ένα βιβλιαράκι για 200 cupcakes, ξεφυλλίζοντας το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο halloween δεν είναι ελληνική γιορτή. Θα μπορούσε να ισοδυναμεί για τα καθ’ ημάς με ένα mix ‘n match αποκριάς και παραμονής των Αγ. Πάντων (από το[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 225 γρ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε κομματάκια 30 γρ. ζάχαρη 6-7 κ.σ. παγωμένο νερό 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grH πορτοκαλί γλυκιά όπως την λέμε κολοκύθα είναι μια πρώτη ύλη που μπορεί να σου προσφέρει δεκάδες συνταγές! Δες κι αυτό; Ελαφρύ, πλούσιο σε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlFor the recipe in English click here Σαν να πάει πολύ καιρός από τότε που αναρτήσαμε κέικ, σωστά; Είχα πάρει κάτι κολοκύθες πριν μήνες κ διακοσμούσαν την[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΌταν είδα την συνταγή μου φάνηκε παράξενο,ζελέ με κολοκύθα;κι όμως γίνεται πολύ νόστιμος! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο κέηκ αυτό είναι αποτέλεσμα πειραματισμών και το θεωρώ ιδιαίτερα πετυχημένο: χορταστικό και όχι ιδιαίτερα γλυκό, ο,τι πρέπει για να ξεκινήσει κανείς την μέρα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr