Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Αυτές τις μέρες νοστάλγησα το πρόσφατο ταξίδι που είχαμε κάνει στην Νέα Υόρκη. Επηρεάστηκα μάλλον από τις φωτογραφίες της χιονισμένης πρωτεύουσας. Άνοιξα κι[...]
Πηγή: cookika.comΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟΥ Υλικά 200 γραμμάρια φασόλια λευκά μέτρια βρασμένα 200 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 70 γραμμάρια λάδι 150 γραμμάρια Αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά (για ταρτιέρα 28-30εκ.) Για τη ζύμη: 250γρ. φρέσκο βούτυρο, παγωμένο 3 κούπες αλεύρι 1/2 κούπα ζάχαρη λίγο αλάτι 1 αυγό, 1 κρόκο 1-2 κ.σ. γάλα Για την[...]
Πηγή: greekmasa.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 200 γραμμάρια φασόλια λευκά μέτρια βρασμένα 200 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 70 γραμμάρια λάδι 150 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο κεικ είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Μου αρέσουν τα κεικ και απολαμβάνω κάθε στιγμή ένα κομμάτι είτε είναι πρωί με τον χυμό μου είτε απόγευμα με μια κούπα[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr