Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αλμυρά γευστικά muffins. Για ταψάκι με 12 θήκες (αυτό των cup cakes) θα χρειαστούμε: 1 αυγό 1 φλυτζάνι του τσαγιού και ένα τέταρτο γάλα 1 φακελάκι μπέικιν[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΥλικά 1 φρέσκια γαλοπούλα (γύρω στα 3 κιλά), μαζί με το συκωτάκι και τα εντόσθιά της 300 γρ. συκωτάκια πουλιών 150 γρ. ζαμπόν μπούτι 800 γρ. κάστανα, βρασμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μουρμούρες 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Καθαρίζουμε τα ψάρια μας από λέπια και εντόσθια. Τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε σε[...]
Πηγή: cooklos.grΠρώτα οι αλλαγές. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ότι πιστεύεις ότι κάπου βάλτωσες, ότι προσπαθείς να σηκώσεις το πόδι από κάτω κι η γαλότσα είναι όλη[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΈνας απίστευτα νόστιμος και γρήγορος ουζομεζές, που όσο και να τηγανίσουμε, ποτέ δεν είναι αρκετός. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι μικρές ή μέτριες φρέσκες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Υλικά για 4 άτομα ½ κιλό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα από τα πιο ταπεινά ψάρια, η σαρδέλα, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πολύτιμα λόγω της περιεκτικότητας του σε Ω λιπαρά. Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός από[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τη Βραζιλία Υλικά (για μαρινάρισμα): 1 ολόκληρη γαλοπούλα 1 μπουκάλι σαμπάνια (κάποια καλή…δεν θέλω τσιγγουνιές[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό ζαργάνες μικρές 1 ½ φλυτζ. αλεύρι 1 φλυτζ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Καθαρίζουμε τις ζαργάνες από λέπια και εντόσθια Πλένουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και[...]
Πηγή: cooklos.gr