Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΧΗΜΙΚΗ ΜΑΓΙΑ (BAKING POWDER) Πριν απο αρκετό καιρό, ανάμεσα στις καταπληκτικές συνταγές του Nanni (blog : La vetrina del Nanni ), ανακάλυψα εναν μικρό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑσπαρτάμη, το γλυκό δηλητήριο Γνωρίζουμε ποια είναι η ασπαρτάμη; Γνωρίζουμε πως αν το αναψυκτικό μας, αναγράφει «χωρίς ζάχαρη», περιέχει το[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω ένα πείραμα για γλυκό κερασματάκι, που θα έχει θέση και σε ένα Χριστουγεννιάτικο μπουφέ ή τραπέζι. Που να γίνεται εύκολα, που να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!! Οι εξετάσεις πλησιάζουν για τα μεγαλύτερα παιδιά, μια και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr34 συν 2 είναι πολλά;;;; Κάποιος μας λέει πώς αντέχετε καλέ τόσα χρόνια, μου λείπουν τα πειράγματα σου γιόκα μου!!!! Πόσο γρήγορα μπορούν να περνούν τα χρόνια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΔεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος στην θέα αυτής της φωτογραφίας,πάντως εγώ ξεροκατάπινα.Αχ βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι μου έκανες μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜέχρι τώρα εκαμα 3-4 φορές αυτό το κέικ απο την αγαπημένη μου σελίδα. Προχτες ομως αποφασισα να το καμω υπο την μορφή καπ κέικ γιατι ειναι απο μονο του ενα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΟ capitano Emiliano Giovanni Baglioni, στέκεται προβληματισμένος κάτω από τα τείχη της πόλης του Reggio Εmilia, όπου έχει στρατοπεδεύσει. Τα νέα δεν είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΉ καλύτερα, ατομικά brownies με "καρδιά" λευκής σοκολάτας, με λίγη ακόμα λιωμένη λευκή σοκολάτα από πάνω, και ένα σοκολατάκι μαύρης σοκολάτας από δίπλα, έτσι,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια άλλη μια φορά θα ... πρωτοτυπήσω μέρα που είναι και θα σας πω κι εγώ ότι νηστεία δε σημαίνει απαραίτητα και έλλειψη νοστιμιάς και γεύσης. Την πρώτη φορά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΟ Καρλ Γιούνγκ , φημισμένος Ελβετός ψυχίατρος κι ένας από τους ιδρυτές της σύγχρονης ψυχολογίας του βάθους, επινόησε ένα κλινικό διαγνωστικό εργαλείο, το Τεστ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.comΜην ήταν η περιρρέουσα παραφροσύνη στην ατμόσφαιρα, η σχιζοφρένεια που φόρτωνε ενισχυμένη απογοήτευση για την πολύτιμη ανυπαρξία της κοινής λογικής κι άλλο[...]
Πηγή: pandespani.comΠαστέλι με φυστίκια Αιγίνης σας προτείνω σήμερα! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πεντανόστιμη μπάρα – παστέλι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΠοιος μπορεί να αρνηθεί πως η γνωριμία μας με κάθε φαγητό και γλύκισμα έγινε όταν εκείνο μας πρωτοπροσφέρθηκε από τα μητρικά χέρια; Όσα χρόνια κι αν περάσουν,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαραδοσιακή συνταγή με 7, 9, ή 11 υλικά Απλή. Σε αντιδιαστολή με τη φανουρόπιτα με μαγιά που δεν είναι βέβαια δύσκολη, αλλά θέλει τον χρόνο της αφού πρέπει να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕδώ και τρία βράδια προσπαθώ να γράψω αυτή την ανάρτηση... Εδώ και τρία βράδια κοιτάω για λίγη ή για πολλή ώρα το πληκτρολόγιο, και στο τέλος καταλήγω να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣυμβουλές για τσουρέκια και βασιλόπιτες Ποιο είναι το κατάλληλο αλεύρι για τα καλύτερα τσουρέκια; Το δυνατό αλεύρι είναι ιδανικό για τσουρέκια. Εχει μεγάλη[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΓια το κέικ καρότου 110 γρ. φρέσκο βούτυρο 115 γρ. ελαιόλαδο 450 γρ. ακατέργαστη (ή μαύρη) ζάχαρη 4 αυγά 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαγωτό φυστίκι χωρίς ζάχαρη ναι, ενδεχομένως να έχετε φάει, αλλά πραγματικό παγωτό φυστίκι από φυστίκια, χωρίς τεχνητά χρώματα? Τι να σας λέω τώρα…είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr30 Ιαν 2014 Υλικά (9 muffins): 1+1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης 1/3 κούπα ελαιόλαδο 1 κούπα χυμό πορτοκάλι 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρικής 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1[...]
Πηγή: cookcool.grΥπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς όλο θρέψη και γεύση! Γλυκός και νηστίσιμος χωρίς ζάχαρη!! Όλη η γλύκα του είναι από αγνό μέλι και τα φυσικά σάκχαρα αποξηραμένων[...]
Πηγή: magiacook.gr"ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Εθιστική και απαράλλαχτη, δίνει γλύκα και ενέργεια στην ζωή μας σε όλα τα είδη της. Από την πιο κλασική πλάκα bitter σοκολάτας μέχρι αυτή που[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr