Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Δοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤΟ ΚΕΪΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ Σήμερα οι φούρνοι παίρνουν φωτιά, γιατί ψήνουμε κέϊκ για τους αγαπημένους μας για να γιορτάσουμε την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ το ονομάζω νηστήσιμο ρυζόγαλο. Είναι πεντανόστιμο για όσους αγαπούν το ταχίνι. Τι χρειαζόμαστε: 5 1/2 φλυτζάνια τσαγιού νερό 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr100 γρ. αμύγδαλο σε πούδρα 100 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένο 6 κ.σ. ή 45 γρ. αγνό κακάο σκόνη καλής ποιότητας χωρίς ζάχαρη 1,5 κ.γ. baking powder 2 αβγά 2 μεγάλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤούρτα νηστίσιμη, με γέμιση πραλίνας κάστανου. Η συνταγή είναι φτιαγμένη από εμένα, συνδυάζοντας την εν μέρος με άλλες συνταγές. Η φώτο. είναι ενδεικτική.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΗ κυρία Βούλα από το Οινοπαντοπωλείον Ειδικό δεν με ξεχνά και κάθε χρόνο μου φυλάει 1 μπουκάλι μούστο για την μουσταλευριά μου. Φέτος αυτή την μουσταλευριά την[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr[Shutterstock] Στην Αμερική γιορτάζουν την ημέρα του κέικ στις 26 Νοεμβρίου, αλλού πάλι κάποια Κυριακή μέσα στον Μάιο. Μικρή σημασία, όμως, έχει αφού κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΟ ΚΕΪΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ Σήμερα οι φούρνοι παίρνουν φωτιά, γιατί ψήνουμε κέϊκ για τους αγαπημένους μας για να γιορτάσουμε την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑρχή Τριωδίου την περασμένη Κυριακή, του Ασώτου μεθαύριο… Μπήκαμε πια και στην περίοδο της Αποκριάς με καλό θα έλεγα «χρόνο», μιας και φέτος τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΨάχνοντας κάτι νόστιμο νηστίσιμο αλλά και πολύ σοκολατένιο, έπεσα πάνω σε αυτή την καταπληκτική συνταγή για τούρτα σοκολάτας με γέμιση πραλίνας κάστανου.[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΣυστατικά 2φλ.ταχίνι 1/4φλ.βούτυρο και 1κ..επιπλέον 1βανίλια 1φλ.κόρν φλάουρ 1πρέζα αλάτι 200γρ.κουβερτούρα Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε σε μπολ το ταχίνι με[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝοστιμα σοκολατίνια ταχίνι ή φυστικοβούτυρο Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια (500ml) ταχίνι ή φυστικοβούτυρο 1 / 4 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) ανάλατο βούτυρο, σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας αρέσει ο χαλβάς Φαρσάλων? Εγώ τον προτιμώ και από τον σιμιγδαλένιο και από τον άλλο με το ταχίνι. Επειδή λοιπόν σπιτικό σπανίως έβρισκα και από τον[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr