Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 275 συνταγές
Υλικά 1 κούπα χλιαρό γάλα 1 αυγό 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κούπα καλαμποκέλαιο 1 φακελάκι μπεκιν παουντερ 1 κουτ. σούπας ξίδι 1 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 κουτ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ Το φθινοπωρο και ειναι η εποχη της κολοκυθας. Κοκκινες, κιτρινες, τεραστιες ή μικροτερες, ενδεικνυνται τοσο για αλμυρα οσο και για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΤο αγαπημένο λαχανικό του πασίγνωστου λαγού, είναι και το δικό μου αγαπημένο λαχανικό (μαζί με την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης). Μπορώ να το βάλω σχεδόν παντού,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ριζότο με λευκό κρασί Ρύζι Λευκό κρασί Ζωμό λαχανικών Παρμεζάνα Κρεμμύδι Λάδι Αλάτι Πιπέρι Για το ριζότο με κόκκινο κρασί Ρύζι [...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com«Όποιος δεν έχει ζήσει στη Σαϊγκόν πριν από την επανάσταση, δεν ξέρει πώς ήταν η Ασία» είπε η μαντάμ Ρονί, η οποία αυτοσυστήθηκε ως χήρα γάλλου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΛατρεύω το τυρί μασκαρπόνε. Το αγαπώ στα γλυκά και στα αλμυρά επίσης αλλά πραγματικά το λατρεύω στις σούπες. Προσθέτει κρεμώδη υφή αλλά και μια ανάλαφρη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φλ. σπορέλαιο 1 φλ.ζάχαρη μαύρη 1 φλ. γάλα φρέσκο 3 φλ. αλεύρι 4 αυγά 1 μπέικιν 3 μεγάλα μήλα ή 5 πολύ μικρά 1 κ.γ γεμάτη κανέλα Οδηγίες 56 Minutes Καθαρίζω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω χαθεί τον τελευταίο καιρό, πράγμα όχι περίεργο, αφού από Μάη μέχρι Οκτώβρη πουλάω τα βίγκαν καλούδια που φτιάχνω στην τοπική βιολογική αγορά. Πολύ δουλίτσα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grαπό admin στις Μάρτιος 28, 2018 στο Αυγά, Γλυκά, Γρήγορες/εύκολες, Δίαιτα Dukan, Δίαιτα χαμηλών θερμίδων, Κακάο, Κέικ, Λαχανικά, Μαρμελάδες, Με χαμηλό[...]
Πηγή: dietrecipes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comignorance is bliss Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω διαβάζω και μελετώ τα οφέλη της κομποστοποίησης ευελπιστώντας να τα εφαρμόσω στον δικό μου κήπο,στα δικά μου[...]
Πηγή: mirantaslittlegarden.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. καρύδια 280 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 κ.γ αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. σόδα 2 κ.γ. κανέλα τριμμένη 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο 300 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα θα αναφερθούμε σε μια γλυκιά συνταγή από την Κρήτη। Κουλουράκια σουσαμένια νηστίσιμα μιας και διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής!!! Από μικρή[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά για 9 κομμάτια μπράουνις: 1 μεσαίου μεγέθους πράσο χοντροκομμένο (τα τρυφερά μέρη) 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 140 γρ. φρέσκα μανιτάρια πλευρωτά ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά (για 4 μερίδες) Για την παντσέτα 800 γρ. παντσέτα χοιρινή (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας την καθαρίσει) 1 κοφτό κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 κοφτό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.gr