Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Νομιζω οτι η παστουρμαδοπιτα ηταν φυσικο επακολουθο της ανατησης μου για τον παστουρμα ! Πολυ απλη στην παρασκευη της και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΚουλουράκια με τυρί Υλικά 1 κιλό αλεύρι 80 γραμμάρια ζάχαρη 20 γραμμάρια αλάτι 30 γραμμάρια μαγιά νωπή 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 500 γραμμάρια νερό χλιαρό[...]
Πηγή: xryses-syntages.grPost Views: 226 Τα ελαφριά πιάτα είναι απαραίτητα σε ένα επίσημο γεύμα, ολοκληρώνουν γευστικά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Το μενού που σου προτείνω σήμερα το[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΣυννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ για τον κιμά 500γρ κιμάς ανάμικτος μοσχάρι - χοιρινό ή μοσχάρι - αρνί 1 κρεμμύδι μικρό ή μισό μεγάλο 1 κ.γλ πάπρικα καπνιστή 1/2 κ.γλ κύμινο τσίλι σκόνη[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.gr3/6/14 Ποιος είπε ότι το tiramisu είναι μόνο επιδόρπιο. Στο ZannetCooks το κάναμε ορεκτικό εκλεκτό. Μια αλμυρή πρόταση η σημερινή, παράξενη αλλά άκρως[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΆλλη μια όμορφη βραδιά στο Al Andar , με θέμα αυτήν την φορά την μαγειρική της Κούβας , παρουσιασμένη από την υπέροχα ζεστή και φιλική Ana Rosa Rojas , σύζυγο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr