Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά: Γέμιση: 300 γρ. Φετα 300 γρ. Ανθοτυρο 200 γρ. Γιαουρτι 150 ml γαλα 4 αυγα Λιγο μοσχοκαρυδο 3-4 κουταλιες λαδι Εκτέλεση: Ανοίγετε 4 φύλλα, για να μπουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 100 gr ζάχαρη άχνη 250 gr ανθότυρο η άλλο μαλακό τυρί 250 gr κρέμα γάλακτος Λικέρ 1 σφηνάκι για την κρέμα και 1 για τα μπισκότα Μπισκότα Μιράντα (ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για ένα ταψάκι 22εκ): 200 γρ μπισκότα digestive 80 γρ βούτυρο 400 γρ Φιλαδέλφεια 200 γρ ανθότυρο 200 γρ μαύρη σοκολάτα 3 αυγά 150 γρ ζάχαρη 1 βανίλια[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα αθώο γλυκό, κατάλληλο και για παιδιά. Υλικά: 350γρ φρέσκια ανάλατη μυζήθρα ή ανθότυρο 1 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 2 αυγά 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 1 κουτ.γλυκού[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ πιο εντυπωσιακός τρόπος να σερβίρετε ριγανάδα σε τραπέζι!!! Υλικά Για τη βάση 5 κριθαρένια παξιμαδια (μεγαλα) 1 μικρο κρεμμυδακι (μεγεθος βερυκοκου) 1 πρεζα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για τη ζύμη: 250 γρ. Αλευρι 1 κουταλακι κοφτο αλατι 130 γρ. Φρεσκο βουτυρο 4-5 κουταλιες νερο 1 κροκο αυγου Για τη γεμιση: 750 γρ. Αναλατη μυζηθρα η[...]
Πηγή: greekmasa.grΙστορία της Γαστρονομίας του λουκουμά και .. πολλές Συνταγές !! γλυκές και…αλμυρές!!! Γενικά ιστορικά στοιχεία για τη γαστρονομία του λουκουμά ανά τον κόσμο Ο[...]
Πηγή: greekmasa.gr