Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 175 συνταγές
Υλικά: 500 γρ. καρότα ή και λιγότερα 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα 300 γρ. καστανή ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ φίλη μου η Δήμητρα μου έφερε μούστο από το χωριό της. Επί τω έργω λοιπόν να φτιάξω την πρώτη μουσταλευριά της χρονιάς! Υλικά για 5-6 μπολάκια: 5 ποτήρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 400γρ καλαμπόκι (κονσέρβα) 1 πράσο ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ αλεσμένα 1 φλυντζάνι αλεύρι καλαμποκιού 2 κουταλάκια μπέικιν 3/4 φλυντζανιού ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 4 αυγά 2 βανίλιες 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ βρώμη είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά. Οι φυτικές ίνες χωρίζονται σε δύο τύπους: τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΊσως στο βάθος ενός ντουλαπιού σας έχει απομείνει ξεχασμένο ένα βαζάκι γλυκό κ ουταλιού δαμάσκηνο ή μήλο ή βερύκοκο. Μην περιμένετε να τα αξιοποιήσετε στο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Είπαμε, οι φράουλες είναι πειρασμός και πρόκληση για την δημιουργία νόστιμων γλυκών! Ακόμη ενα κεκάκι με τον κλάσσικο και πολύ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 σκ. σκόρδο 1 ντομάτα 1 πιπεριά κόκκινη 250 γρ. μανιτάρια 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό 1 φλ. βρασμένα[...]
Πηγή: argiro.grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: 1/3 κούπας ζάχαρη 3 κ.σ. ανθό αραβοσίτου (άμυλο καλαμποκιού) 1/8 κ.γ. αλάτι 2 κούπες γάλα σόγιας ή άλλο φυτικό γάλα 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Οδηγίες:[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (PASTA GENOVESE) Γ ια το παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω . Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑλλείματα/ Γλυκά/ Κάν΄το μόνη σου/ Μαρμελάδες/ Νηστίσιμα/ Φρούτα Κατά καιρούς έχω αγοράσει έτοιμες μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, οι οποίες έχουν ως γλυκαντική[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr30/12/16 Χρυσή βασιλόπιτα με «χρυσό» αλεύρι καλαμποκιού μια πρόταση για όσους δεν συμπαθούν τις κλασικές βασιλόπιτες ή θέλουν το κάτι διαφορετικό. Μην[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑφράτη βάση από πολέντα και γάλα και γαρνιτούρα από σύκα, μέλι και τυρί! Απολαυστική πρόταση πρωινού.... Εύκολη 30 Λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0 Συστατικά 4[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φράουλα | ξινόγαλα | γάλα Διαφημίσεις 1 ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 1 ¼ φλιτζανιού κρέμα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά για τη ζύμη (για 5 πιτάκια): 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 κ.σ. κρύα φυτική μαργαρίνη 1/4 κούπας παγωμένο νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη Υλικά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 240γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180γρ.καλαμποκάλευρο 1κ.σ.σόδα φαγητού 1πρέζα αλάτι 220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 160γρ.ζάχαρη 2αυγά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠεϊνιρλί Προετοιμασία 10 λεπτά Εκτέλεση 20 λεπτά Συν. Χρόνος 30 λεπτά Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Οταν έφτιαξα την φανταστική μαρμελάδα λεμόνι ( εδώ ), η πρώτη σκέψη μου ήταν να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω μια τάρτα. Την δοκίμασα μόνη της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕάν θελετε να διακοσμησετε μερικά μάφφινς και κάπ κέικ που έχετε φτιάξει γρήγορα και εντυπωσιακά μπορείτε να το κάνετε με έναν πανεύκολο τροπο! Με τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜιας και αρχίσαμε να μιλάμε για κεράσια με αυτή την αλμυρή μπρουσκέτα με κεράσια, ρικότα και miso , ας πάμε τώρα στην γλυκιά πλευρά και πιο συγκεκριμένα σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ Μας είχα λείψει οι μηλόπιτες και τώρα που έχει και πάλι φρέσκα και λαχταριστά μηλαράκια, συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε νέες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 2 ποτ. ελαφρύ ελαιόλαδο 1 ποτ. ζάχαρη 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι 1/2 ποτ. drambuie 1 κουτ. γλυκ. τζίντζερ σκόνη 2 κουτ. γλυκ. σόδα 2 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για το παγωτό 2 φλιτζάνια (450 g) τυρί μασκαρπόνε 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες 2/3 φλιτζάνι (130 γραμμάρια)[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγη ευκολη και πεντανοστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο αλευρι (κοσκινισμενο) 2 1/2 κουπες λαδι (καλαμποκισιο) 1 1/2 κουπες ζαχαρη 1/2 κουπα χυμο και το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr17 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, που λόγω και του χαμηλού κόστους του έχει μεγαλώσει γενιές και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el