Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Δυο υπέροχα γλυκά για όλες τις ώρες. Αν προσέψετε τη διατροφή σας προτιμήστε στο τζέλι με γιαούρτι που έχει μόλις 40 kcal η μερίδα και όχι τη μους φράουλας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦάε αυτό ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 4 (ανά μερίδα 22γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 0,8γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 0,1γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 0,5γρ. Χοληστερόλη: 0mg Κορεσμένο λίπος: 0γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 ολόκληρα φρέσκα πορτοκάλια πλυμένα πολύ καλά 100ml του νερού από το βράσιμο των πορτοκαλιών 6 αυγά 250γρ. ζάχαρη άχνη 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά για τις 4 βάσεις (παντεσπάνι): 4 φλ. τσαγιού αλεύρι 2 κουτ. γλυκού σόδα 2 κουτ. γλυκού μπεϊκιν πάουντερ 2 κουτ. γλυκού αλάτι 4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΔεν μου αρέσουν οι βουτυρόκρεμες. Ίσως λόγω κακής εμπειρίας. Η πρωτη φορά που κανα τούρτα με βουτυρόκρεμα ήταν πριν από μερικά χρόνια. Τα γενέθλια της νύφης[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr