Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Ενα εντυπωσιακό κέηκ που ήθελα πολύ να το φτιάξω από όταν το πρωτοείδα και έμενε...και έμενε...και έμενε.... Οι παρακάτω φωτό είναι από τη δεύτερη δοκιμή,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grHello? Είναι κανείς εδώ; Έχω την εντύπωση πως όλοι έχουν φύγει για διακοπές εκτός από μένα. Σπάνια πηγαίνω διακοπές τον Αύγουστο. Προτιμώ τον Σεπτέμβρη, ειδικά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ καλή μου φίλη Χαρά, πέρυσι που είχε έρθει, μεταξύ άλλων, είχε την καλοσύνη να μου φέρει και μια σακούλα αποξηραμένα blueberries. Τα παιδιά μου γενικά, τα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια 4-6 άτομα Για το φύλλο κρούστας 1/2 κιλού αλεύρια για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές λάδι 1 κουταλιά ξίδι 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 2 κουταλάκια αλάτι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τούρτες ,κορμούς , και ό,τι άλλο χρειάζεται παντεσπάνι! Επειδή και η νηστεία θέλει καλοπέραση , πέρα από τα νηστίσιμα βουτήματα ( κουλουράκια πορτοκαλιού[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεν θυμάμαι ποτέ να δοκίμασα σπαράγγια όταν ήμουν μικρή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο μυαλό μου τα είχα συνδέσει με κάποια απαίσια γεύση κι ότι δεν ήθελα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια gourmet πρόταση από ένα αξιόλογο κρητικό σεφ! Για τον κύριο Αποστολάκη Γιάννη , το σεφ του ΜΑΙΧ , σας έχω ξαναμιλήσει . Μου κάνει την τιμή να επισκέπτεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠεντανόστιμο και αρωματικό κέικ χωρίς πολλά λιπαρά, ιδανικό για να συνοδεύσετε τον καφέ σας! Δε χρειάζεται ούτε μίξερ! Υλικά - 1 φλ. ζάχαρη (μισό λευκή-μισό[...]
Πηγή: lovecook.grΜια λαχταριστή προτάση για όσους έβαλαν φρένο στην «ασυδοσία» λόγω Σαρακοστής. Μια νηστίστιμη συνταγή που θα κλέψει τις γευστικές εντυπώσεις των αγαπημένων[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια το παντεσπανι: 1 3/4 κούπες αλεύρι 1/2 κ.γλ αλάτι 1/3 κούπας καλαμποκέλαιο 1 1/2 κ.σ. ξύδι 1 κούπα ζάχαρη 2/3 κούπας χυμό πορτοκάλι 2 πορτοκάλια (το ξύσμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. ταχίνι ολικής αλέσεως (ή αναποφλοίωτο) 2 κ.σ. μέλι 350 ml φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι και σαγκουίνι ξύσμα από 2 πορτοκάλια 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο, αρχαίο γλυκαντικό που παράγεται με το βράσιμο του μούστου, είναι πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Για αιώνες ήταν,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο καλυτερο συνοδευτικο ενος πρωινου καφεδεν ειναι παρα ενα πολυ γευστικο τσουρεκι γεμιστο! Μεχρι και ο πιο απαιτητικος θα το βραβευσει.. (τύφλα να 'χει ο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι μια υπέροχη τούρτα σε νηστίσιμη εκδοχή και έτσι όπως έγινε με τις αλλαγές μου, είναι και εύκολη. Θα βάλω τη συνταγή όπως είναι της Βέφας και μετά θα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά 2 και 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 και 1/3 φλ. τσαγ. ζάχαρη 3/4 φλ. τσαγ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη 2/3 φλ. τσαγ. κακάο 1/4 κ.γλ. αλάτι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά (για 1 άτομο) 70 γρ. παξιμάδια χαρουπιού 30 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 παντζάρια κόκκινα 2 παντζάρια κίτρινα 100 ml χυμό πορτοκάλι 100 γρ. κατσικίσιο τυρί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σουφλέ: 3 αβγα χωρισμένα 1/2 φλ.τσ. ζάχαρη 1/4 φλ.τσ. ξύσμα 1/4 φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι 1 κ.γλ. λευκό ξύδι 1 κ.γλ. λικέρ πορτοκάλι 2 κ.σ. αλεύρι 1 σοκολάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλο ένα λάφυρο της βόλτας στο κοντινό κτήμα, ήταν μούρα (μούρες όπως τις λέγαμε εμείς από μικρά), από μουριά (κατά το πορτοκαλάδα από πορτοκάλια! χαχα!). Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την πανακότα 600 γρ. κρέμα γάλακτος 15 γρ.ζάχαρη 4 ζελατίνες των 5 γρ. 1 πρέζα αλάτι 40 γρ. τυρί κρέμα 40 γρ. παρμεζάνα Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια ασυνήθιστη γλυκοκαυτερή γρανίτα, που οι Γάλλοι σερβίρουν και στη μέση του γεύματος, ανάμεσα στα ψαρικά και τα κρεατικά. Ο συνδυασμός γλυκού με καυτερό[...]
Πηγή: bostanistas.gr