Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά συνταγής 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι φρέσκο γάλα περίπου 100ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. φέτα 300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧτες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στη φίλη μου την Πέννυ, εμείς και άλλο ένα ζευγάρι. Η Πέννυ μας εντυπωσίασε όλους, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ γηραιός θείος τότε δεν ήταν γηραιός. Παλικαράκι ήταν 18 ετών. Στην Αθήνα του 1945. Ο νεαρός τότε θείος, ορφανός και με μια λίγο μεγαλύτερη αδελφή να πρέπει[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πορτοκάλια, αν ο Ηρακλής δεν είχε ταξιδέψει ως τα πέρατα της Γης για τα επονομαζόμενα «μήλα των Εσπερίδων», θα μας ήταν άγνωστα. Τα δέντρα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη ζύμη 150 γρ. βούτυρο 2 κ.σ. σπορέλαιο 5 κ.σ. νερό 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη γέμιση 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο[...]
Πηγή: argiro.grΕιρήνη Κουτελίδου Υλικά 1 πακέτο ριγκατόνι 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 -3/4 φλ. κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 1 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά ή τριμμένη μοτσαρέλα[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr600 γρ πράσα (4-5 μέτρια κομμάτια) 2-3 καρότα 2 μέτριες πράσινες πιπεριές 1 μεγάλο κρεμμύδι 500 γρ πολτό φρέσκιας τριμμένης ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ ντομάτας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr