Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ανακουφίζει στην ετοιμασία του, αφού, κατά παράδοση, έχει πάνω μπόλικα εδέσματα σχεδόν αμαγείρευτα: φρέσκα κρεμμύδια, ταραμάς,[...]
Πηγή: bostanistas.grPost Views: 226 Τα ελαφριά πιάτα είναι απαραίτητα σε ένα επίσημο γεύμα, ολοκληρώνουν γευστικά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Το μενού που σου προτείνω σήμερα το[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΤις μέρες που ήμουν στο χωριό «σκάλιζα» τα ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά με εργόχειρα από τις δεκαετίες 1970 και 1980 που[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ κατσαρίδα ή rissoides desmaresti, όπως λέγεται επιστημονικά, είναι είδος γαρίδας. Η κύρια διαφορά κατσαρίδας και γαρίδας, είναι ότι η γαρίδα είναι πολύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΈκθεμα στο λιμάνι του Βόλου Ο Βόλος αποτελεί μια παραθαλάσσια, επαρχιακή, μεγάλη πόλη στο κέντρο της Ελλάδας σε απόσταση μόλις 3,5 ώρες από την Αθήνα. Δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια νηστεύοντες και μη νηστεύοντες! Ένα από τα γνωρίσματα της παραδοσιακής κρητικής διατροφής είναι η τήρηση των νηστειών που ορίζει η Χριστιανική Εκκλησία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Βιβή γνωστή ως Σπιρτόκουτο μας προσκάλεσε - προκάλεσε σε πρωτομαγιάτικες δημιουργίες. Εγώ ως μαγείρισσα δημιούργησα τα δικά μου στεφάνια όχι για κρέμασμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜόλις ελαβα ένα πολύ ευχάριστο μηνυματάκι από την Έυα ότι κέρδισα στον Φάνκυ διαγωνισμο που διοργάνωσε μέσα από το Μπλογκ της!! Η χαρά μου απερίγραπτη όχι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 γαρίδες Νο.2 100 γρ. καταΐφι 1 ποτήρι κρασιού ξινόγαλο φρέσκο Λίγο φρέσκο βούτυρο 1 κ.γλ. κορνφλάουρ 1 μικρό κολοκυθάκι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 6 φύλλα κρούστας 4 φέτες πέρκα φιλέτο 8 γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 8 καλαμάρια καθαρισμένα χωρίς το κεφάλι 1 φλιτζάνι ρύζι κίτρινο ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 110 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ.βούτυρο 1 φλυτζάνι νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά μεγάλα ή 4 κανονικά 1/2 κιλό παγωτό (κρέμα κατά[...]
Πηγή: greekcook.gr