Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα από φρούτα του πάθους βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό των φρούτων του πάθους και τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠΕΛΤΕΣ ΚΥΔΩΝΙ Μετα το κυδωνοπαστο, ενα ακομη ειδος ζελατινας με κυδωνι, ο πελτες. Μπορουμε να συνδυασουμε την παρασκευη τους, καθως το αρχικο σταδιο ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ LUCA MONTERSINO Υπαρχει πιο ανοιξιατικο φρουτο απο τις φραουλες? Ντυμενες στα κοκκινα, προκλητικες, ζουμερες και ευωδιαστες,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φρανζιπάν, η λέξ η είναι γαλλική ) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό κι αέρινο cheesecake γεμάτο με[...]
Πηγή: caruso.grΓια 2-4 άτομα Για το γλυκό 300 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε 1 κιλό μαρμελάδα κεράσι 150 ml κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια μέλι 1 στικ βανίλια 2 φύλλα ζελατίνη 400[...]
Πηγή: sidagi.grΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Το γλασο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια 4-6 άτομα Για την πανακότα Μισό λίτρο γάλα Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά Τέσσερα φύλλα ζελατίνης 150 γραμμάρια ζάχαρη Μία βανίλια 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια μοναδική τούρτα για τους λάτρεις της σοκολάτας, και του αρώματος καφέ αράμπικα. Με δυο μπισκότα αμυγδάλου - σοκολάτας, και δύο μους. Μια μους αρωματισμένη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr