φιλετακια χοιρινα αργυρω | σαλατα με αρακα και καλαμποκι | συνταγες με καλαμποκαλευρο αργυρω | κανταιφι παραδοσιακο αργυρω | ψαρονεφρι γρηγορη συνταγη | μπουρεκακια με κιμα δρισκας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις πενες μιραντα

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Για την κρέμα από φρούτα του πάθους βάζουμε σε μία κατσαρόλα τον χυμό των φρούτων του πάθους και τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΕΛΤΕΣ ΚΥΔΩΝΙ ♦♦ PELTES (GELATINA) DI MELE[...]

ΠΕΛΤΕΣ ΚΥΔΩΝΙ Μετα το κυδωνοπαστο, ενα ακομη ειδος ζελατινας με κυδωνι, ο πελτες. Μπορουμε να συνδυασουμε την παρασκευη τους, καθως το αρχικο σταδιο ειναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

"Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ" ΤΟΥ LUCA MONTERSINO Υπαρχει πιο ανοιξιατικο φρουτο απο τις φραουλες? Ντυμενες στα κοκκινα, προκλητικες, ζουμερες και ευωδιαστες,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ[...]

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φρανζιπάν, η λέξ η είναι γαλλική ) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ[...]

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τούρτα φρούτα του δάσους και φράουλες

Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες. Εμπνευσμένη από τη συνταγή του Γάλλου Chef Martin Diez "Τούρτα με μύρτιλλα". Η συνταγή είναι[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
ΚΡΥΟ ΤΣΙΖ ΚΕΪΚ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Λαχταριστό, καλοκαιρινό, κι αέρινο Τσιζκέικ[...]

Αν η έκφραση “κερασάκι στη τούρτα” χαρακτηρίζει το ιδανικό τέλειωμα σε ένα γλυκό, φανταστείτε πως θα μοιάζει γευστικά ένα απαλό κι αέρινο cheesecake γεμάτο με[...]

Πηγή: caruso.gr
Γλυκιά κρέμα με μαρμελάδα κεράσι

Για 2-4 άτομα Για το γλυκό 300 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε 1 κιλό μαρμελάδα κεράσι 150 ml κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια μέλι 1 στικ βανίλια 2 φύλλα ζελατίνη 400[...]

Πηγή: sidagi.gr
ΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ  ♦♦  GELATINA NEUTRA

ΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Το γλασο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες)[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Πανακότα με βάση μαρμελάδας

Για 4-6 άτομα Για την πανακότα Μισό λίτρο γάλα Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά Τέσσερα φύλλα ζελατίνης 150 γραμμάρια ζάχαρη Μία βανίλια 100 γραμμάρια[...]

Πηγή: sidagi.gr
Ζελέ και μικρά ζαχαρωμένα ζελεδάκια από κόκκινο[...]

Καλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τούρτα αράμπικα με ζελέ αβοκάντο

Μια μοναδική τούρτα για τους λάτρεις της σοκολάτας, και του αρώματος καφέ αράμπικα. Με δυο μπισκότα αμυγδάλου - σοκολάτας, και δύο μους. Μια μους αρωματισμένη[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy